Pendragon Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) 🌙 Pendragonhunt |-USAE-| 🌙 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) regularnie gram na serverze, malo jest adminow wiec chce pomoc serverowi. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) nie bylem ale jestem pewnien ze dam rade. Jak długo gram w CS:GO?: Od zeszlego roku. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: jak mam czas to gram Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/🌙 Pendragonhunt |-USAE-| 🌙/185.40.196.238:30025/ https://www.gametracker.com/player/<3🌙 Pendragonhunt |-USAE-| 🌙/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/pendragonhunt/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 25 Października 2019 przez Mikrus 1 Dodaje wzor. Przez Mikru, 25 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Jestem zdecydowanie na tak. Widuje codziennie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendragon Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Teraz, Domcia napisał: Jestem zdecydowanie na tak. Widuje codziennie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Nie Edytowane 25 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Gralem dzis chwilke na 1v1 i jestes osoba potrafiaca wystalkowac Aldina Wiec jako admin se poradzisz Edytowane 25 Października 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 okresik próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 -wiek -sm Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dam TAk bo @ Izz_Aldin Cie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThE_EnD Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 W sumie można dać pani szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi