Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie

Udostępnij

SkosnyFabian

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomnieć sytuację?

MóW Mi KrZyChU wydawał polecenie dokladnie "Ostatnia rekacja napisz na chacie *tutaj jakiś nick bodajże, lecz nie pamiętam* po czym @ SkosnyFabianpo 0.5s od polecenia pisze ten nick, po zwróceniu uwagi na to, że prawdopodobnie jest to podpowiadanie na TS, od razu usłyszałem, że ma binda na to akurat, po czym stwierdziłem, że są na TS i że grozi za to BAN. Po czym usłyszałem, że są na TS ale sobie nie podpowiadają (jakiś admin jest świadkiem, ponieważ siedział z nimi na kanale w tym czasie, nie pamiętam kto). Następnie jest powtórzone polecenie (te co wspomniałem powyżej) i nie napisał nic. I nagle skośny binda nie ma na to? (Poza tym, jeżeli sobie nie podpowiadaliście, dlaczego akurat to Warden wybrał to słowo które akurat miałeś zbindowane? ;) )

Jeżeli masz problem kilka razy już was ostrzegałem i bana nie dałem, choć mogłem :) . Nazbierało Ci się trochę dlatego regulamin wskazuję maksymalną karę 3 dni dlatego taką otrzymałeś. Za notoryczne podpowadanie ;) .

Teraz, SkosnyFabian napisał:

To była jedna sytuacja co i tak nie zmieniło to postaci rundy ponieważ gracza z którym walczyłem o życznie wywaliło. Więc ban na 3 dni jest zdecydowanie za długi. 

Ban jak nabardziej słuszny ;) Zgadzają się ze mną Administratorzy jak i M@ :) .

1 minutę temu, SkosnyFabian napisał:

i tak nie zmieniło to postaci rundy ponieważ gracza z którym walczyłem o życznie wywaliło.

Co nie oznacza, że regulamin został złamany :) 

2 minuty temu, SkosnyFabian napisał:

To była jedna sytuacja

Tutaj właśnie się przyznałeś do winy ;) 

2 minuty temu, SkosnyFabian napisał:

Więc ban na 3 dni jest zdecydowanie za długi. 

Jak wspomniałem wyżej, byłem świadkiem kilku sytuacji gdy na zabawach, gdy ktoś siedział w pokoju chwilę nagle olałeś cała mapę i poszedłeś w tamto miejsce ;) .

@ SkosnyFabianNie pogarszaj sytuacji, może te 3 dni czegoś Cię nauczą. Przemyśl sytuację bo gdybyś regulaminu nie łamał bana by nie było ;) . Przypomnę tylko, że następne bany mogą być dłuższe :) .

20 minut temu, SkosnyFabian napisał:

To była jedna sytuacja

Tyle chyba wystarczy, żeby zamknąć sprawę.

@ SkosnyFabian następnym razem bany będą dłuższe- to nie jest Twój pierwszy raz.

Brak UB.

Edytowane przez SK4N3R

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności