leon Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Chciałbym podziękować osobom @ DOMINOfajnie sie z tb grało @ Houdini_xDzajebiscie sie z tb przewalało kredki na ruletce xd @ ARMANI dzięki za te wszystkie kredyty @ SKJ uwielbiam Cię obrażać śmieciu @ReTfajnie się cb zabijało obrażało polecam tego gracza @ toxic dzięki za beke @D0m1n1k fajnie się z tb na txt wchodziło @m4gis3er czy jakos tak xD A za bycie toksyczny @SŁONIU ZA BYCIE PRZYJAZNYM TOXICIEM OSOBY KTÓRE JEBAĆ SKJ DOMINO REY HISSING TELKOR ps mody spierdalajcie z notatką kultura I wulgarność mam w was wyjebane Ps² jebać skj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 iq robaka na ulicy, Elo dzieciaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 dzieciak z hns wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan666 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 leon jak smutno będzie bez ciebie dzięki za mile wspomnienia z naszej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 No siema PS.Dawaj moje 47 500 kredytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 4 minuty temu, ReT napisał: No siema PS.Dawaj moje 47 500 kredytów Jak kiedyś wbije sprzedam modele moze oddam xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Cytat WIEK: 13 lat za niedługo 14. Arivederci Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi