uSzanowankoo Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Nick: uSzanowankooWiek: 22 lata (lada chwila 23)Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osobą odpowiedzialną, która nie faworyzuje żadnego z graczy (wiadomo każdy lubi kogoś bardziej, jednak u mnie to działa na zasadzie zachowania gracz = gracz) oraz staram się pomagać nowym graczom na serwerze Hide and Seek. Obecnie wróciłem pod dłuższej przerwie na serwer i może aktywność jest na poziomie 2-3h /dziennie z powodu pracy, jednak staram się po niej wchodzić na serwer i grać jak najdłużej tylko mogę. Obecnie liczba adminów jest znikoma i rzadko widzę kogoś z nich na serwerze (kilku oczywiście gra często i szanuje ich za to) i chciałbym pomóc obecnej ekipie adminów w łapaniu złamań regulaminu.Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem admina na serwerze HnS Arenaskilla przez okres 3-5 miesięcy oraz wcześniej byłem adminem na wielu serwerach w grze Cs 1.6 (około 3 lata)Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2013 roku, obecnie na koncie mam rozegrane 2,400 godzin w grze.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W obecnych chwilach to jest weekendowe granie + w godzinach 16-22 po pracy.Link GT: https://www.gametracker.com/player/[xPieS] uSzanowankoo!/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/Mikrofon: Posiadam. Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście, regulamin znam bardzo dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Na nie piszesz i rezygnujesz Edytowane 11 Października 2019 przez KopuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Wracja na rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekashiiiix3 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ja mu daje szansę +wiek +doświadczenie +SM Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 oczywiście że na TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @uSzanowankooWraca spowrotem Nadzieja dla HNS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Loool, ale amator :DD Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Oczywiście, że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi