rzuffik Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) rzuffik Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Gram ponad 2-3 lata na waszym serwerze, ogólnie na JB gram od nie dawna, do niedawna nie ogarnialem CT, lecz juz ogarnelem, wiekszosc graczy (moze nie admini ktorzy nie wiedza jak teraz prowadze) moga potwierdzic. Ogólnie powinienem dostać admina, ponieważ gram dużo w nocy, jak i w dzien, ogólnie to jestem praktycznie zawsze na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Na DRv1 ok. 2 tyg, ogarniam fest. Jak długo gram w CS:GO?: ohoh, od 2014-2015 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-20 20-8 rano, zalezy od dnia Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/rzuffik/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)3,5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) w trakcie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiscie ze tak, zapoznałem się z wszystkimi regulaminami serwerów, oraz wiem już gdzie znajduje się wszystko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) nie Edytowane 6 Października 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Mikrus, to bylo przed adminem, jeszcze jak wyzywaliscie w 5 mnie to bylo z 3-4 tyg temu Edytowane 6 Października 2019 przez rzuffik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 moze bys pokazal, co ty pisales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 XDDDDDDDDDDDDD Ct ban 2 dni temu nie ogarniasz wyzywasz czasem totalny ignorant pozatym nie widze cie zbyt często Raczej zdania nie zmienie NA NIE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 KopuS bo malo grasz, mialem CT bana przez to, ze zabili mnie, bo powiedzialem "pozycja buntu" i ty dales jako nie ogarniam, takze nwm jak ty to tam rozumiesz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 14 minut temu, KopuS napisał: XDDDDDDDDDDDDD Ct ban 2 dni temu nie ogarniasz wyzywasz czasem totalny ignorant pozatym nie widze cie zbyt często Raczej zdania nie zmienie NA NIE Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 xD Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wyzywasz Nieogarniasz A tym bardziej w ct nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 chyba cie głowa boli? Wielkie nie - kultura - nie ogarniasz CT - nie dawno była skarga na ciebie i ty chcesz zostać adminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi