essasito Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Nick: s0ren1k Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wydaję mi się, że byłbym dobrym opiekunem sprawiedliwości na serwerze "RETAKE #1". Jestem kulturalny, wyrozumiały, nie lubię, gdy ktoś się źle zachowuję (obraża itp.). Doświadczenie w adminowaniu: Byłem raz administratorem na serwerze surf w 2017r. przez około 3 mies. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2015 roku, w grze mam spędzone około 4000 godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej w godzinach popołudniowo-wieczornych (coś między 15-22). Link GT: https://www.gametracker.com/player/s0ren1k/185.40.196.238:30049/ (więcej nie mogłem znaleźć, ponieważ często zmieniałem nicki, ale KRYP potwierdzi, że mam minimum 24h).Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/s0renik/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 30 Września 2019 przez JANUSZ nie dopisalem czegos xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Mizerna aktywnosc, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 na tak brak adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Taqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Konto stworzone pod podanie tylko Mała aktywność na owym serwerze Spoiler Jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Aktywność? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Słaba aktywności Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 14 godzin temu, Mikrus napisał: Mizerna aktywnosc, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzisiaj znalazłem historię nicków także podsyłam linki GT z MOIMI nickami, których używałem. "Więcej nie mogłem znaleźć, ponieważ często zmieniałem nicki". https://www.gametracker.com/player/sxrenlele/185.40.196.238:30049/ https://www.gametracker.com/player/SoReNLeLe/185.40.196.238:30049/ https://www.gametracker.com/player/🌹sorenlele🌹/185.40.196.238:30049/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 5 godzin temu, Kubus_ napisał: Konto stworzone pod podanie tylko Mała aktywność na owym serwerze Pokaż ukrytą zawartość Jestem Na Nie Konto nie zostało stworzone do samego napisania podania. Nick niestety jest taki, ponieważ loguję się przez STEAM i taki już pozostał, bo nick można zmieniać co 90 dni. (A konto założyłem 5 lutego 2019r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 -aktywność -sm Na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 2 godziny temu, SzefGonzix [t] napisał: -aktywność -sm Na NIE §5.6. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. I do tego zostało przyjętych 2 (dalej mi się szukać nie chciało) co tak samo jak ja miało 4/10 SM. §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. Mam przegrane ponad 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 12 godzin temu, JANUSZ napisał: Mam Już nie spam pod podaniem Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Troche śmiechowe to podanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi