antos Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Khym khym... jako iż zaczął się rok szkolny 2019/20, postanowiłem by przez jakiś czas ograniczyć "głupoty" ponieważ potrzebuję dużo czasu by przyłożyć się do egzaminów. Bardzo chciałbym podziękować: @ Siedem_dniza posiadówy na Ts, szansę na 2mapsach oraz granie mm'ów @ filigranie na serwerze 2maps oraz only mirage, również granie w gta itp :v @ Hemoglobinanajlepszy z najlepszych! bardzo mi będzie cię brakowało, siedzenia na ts i grania razem. @ Sadystka*chyba byliśmy dobrymi przyjaciółmi, raczej to zostanie raz za czas wpadnę na ts pogadać dzięki za rozmowy i granie mm. @ SchMidTniestety ale nie dotrwałem by Ci pomóc w tworzeniu/przerabianiu rt3, za co przepraszam. @Mikrusgranie mm @ raveNza rady na priv odnośnie grafik #mógłbyśodrzucićpodankonamajora @ Dovernie wiem tak szczerze do tej pory, czy jesteśmy przyjaciółmi, ale wiem jedno, fajnie się grało razem na 2mapsach @ Kushigierki na 2mapsach i ts @ Cyra123dzięki za gre w gta i only mirka no i oczywiście siedzenie na ts, dziena wariat! @ KamyKniedługo lecz jednak były te gierki na mm, chyba nawet tylko jeden meczyk , ale i tak dzięki, no i za te rady na priv *Na pewno się kiedyś jeszcze spotkamy na serwerach/forum, więc nie żegnam się z wami na zawsze, lecz z forum odchodzę na pewno do końca roku szkolnego. Jeśli o kimś zapomniałem, to przepraszam, pożegnanie pisane na spontanie, nawet nie wiedziałem, że będę musiał podjąć taką decyzje, ale niestety trzeba. Trzymajcie się Z pozdrowieniami EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3maj się ziomeczku Wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Trzymajta się, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 rzegnaj szkoda żę to jusz konjec wakaci :((99((( 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dalej masz zakaz dostępu do mojego kanału Czee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 bay bay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Hi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Bay ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 żegnam EDR było miło poćznać ale wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Żegnaj i powodzenia ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kuurde szkoda ze już idziesz No nic mam nadzieje ze jeszcze kiedyś się na arenie spotkamy cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 O ty nubie wracaj tu bo będę płakać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Część i powodzenia na egzaminach. PS nie bój się są ez . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 No na razie na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Bedzie mi brakowało naszych kłótni Bye. Edytowane 3 Września 2019 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Żegnam, szkoda że o mnie zapomniałeś ale oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Goodbye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Siemka wariat i powodzenia na tych egzaminach przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi