Skocz do zawartości

Żegnam

Udostępnij

antos

Rekomendowane odpowiedzi

Khym khym... jako iż zaczął się rok szkolny 2019/20, postanowiłem by przez jakiś czas ograniczyć "głupoty" ponieważ potrzebuję dużo czasu by przyłożyć się do egzaminów. Bardzo chciałbym podziękować:

• @ Siedem_dniza posiadówy na Ts, szansę na 2mapsach oraz granie mm'ów
  • @ filigranie na serwerze 2maps oraz only mirage, również granie w gta itp :v
  • @ Hemoglobinanajlepszy z najlepszych! bardzo mi będzie cię brakowało, siedzenia na ts i grania razem.
  • @ Sadystka*chyba byliśmy dobrymi przyjaciółmi, raczej to zostanie raz za czas wpadnę na ts pogadać ;) dzięki za rozmowy i granie mm.
  • @ SchMidTniestety ale nie dotrwałem by Ci pomóc w tworzeniu/przerabianiu rt3, za co przepraszam.
  • @logo713x13.pngMikrusgranie mm :pepeLove:
  • @ raveNza rady na priv odnośnie grafik :pepeClown: #mógłbyśodrzucićpodankonamajora
  • @ Dovernie wiem tak szczerze do tej pory, czy jesteśmy przyjaciółmi, ale wiem jedno, fajnie się grało razem na 2mapsach :kappa:
  • @ Kushigierki na 2mapsach i ts :pepeLove:
  • @ Cyra123dzięki za gre w gta i only mirka no i oczywiście siedzenie na ts, dziena wariat! :pepeTeddy:
  • @ KamyKniedługo lecz jednak były te gierki na mm, chyba nawet tylko jeden meczyk :?, ale i tak dzięki, no i za te rady na priv :pepofat:

*Na pewno się kiedyś jeszcze spotkamy na serwerach/forum, więc nie żegnam się z wami na zawsze, lecz z forum odchodzę na pewno do końca roku szkolnego. 

Jeśli o kimś zapomniałem, to przepraszam, pożegnanie pisane na spontanie, nawet nie wiedziałem, że będę musiał podjąć taką decyzje, ale niestety trzeba.

Trzymajcie się
                                                                                                                                                                             Z pozdrowieniami EDR

• Mikru zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności