moudY Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nick: moudY Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Ponieważ gram na tym serwie dość długo i aby raz tam admina zauważyłem, który jak wyszedł z serwera to od razu jeden poszedł afk. Jestem wyrozumiały do wszystkich, gdy komuś coś przeszkadza chcę zawsze wyjaśnić całe zajście. Myślę, że mam trochę doświadczenia na tym stanowisku. Doświadczenie w adminowaniu: Rok czasu spędzony na sieci SkillCenter jako admin później zostałem opiekunem serwera, ale sieć upadła. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/moudY/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 6-10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/klaczofficial/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Na serwerze potrzeba adminów, ale popraw aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 +wiek +SM +mutacja +doświadczenie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 popraw aktywność tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrZzKoksem Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Ta :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi