ThE_EnD Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Usunięcie z Retakes #1 Retakes #2 Retakes #3 wejścia tylko dla graczy z prime Treść: (co chcesz zaproponować) Witam, ja przychodzę z propozycją taką, żeby usunąć na serwerach Retakes #1 Retakes #2 Retakes #3 „wejście tylko dla prime” Dlaczego ? Otóż można zauważyć, że serwery po prostu są, puste oczywiście może mi tylko się tak wydaje no ale tak to wygląda. Według mnie usunięcie wejścia tylko dla osób z prime spowoduje przyrost graczy, ponieważ zaznaczę, że wiele osób nie ma, prime a chcieliby sobie normalnie pograć na serwerze oczywiste, jest to, że jak na każdym serwerze zdarzy się cziter no ale patrząc z innej strony, jeżeli będą gracze to i będą admini ja jestem tego zdania resztę zadecydujecie wy mam nadzieje, tylko że o to ta propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jestem za tylko dla RT #3 jeżeli Właściciele nie chcą zmienić tego serwera na 5v5, co byłoby lepszym wyjściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Tylko RT3 bo tam graczy nie ma a na 1 i 2 zdecydowanie nie. Ludzie tam graja a jakby taki kreciolek wchodzil co 15 minut to graczy by ubylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Lepszym pomysłem było by RT#3 przerobić na innego moda np na FFA lub GunGame. Co do propozycji jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Na TAK RT#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Rt3 Reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Wyłączyłem Only Prime na rt3, czekam na rezultaty i jeśli będą one duże, zastanowię się nad rt1 i rt2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi