SkosnyFabian Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nick: skośny fabianWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę , że adminów na jb jest nadal za mało szczególnie o godzinach nocnych (23.00-3.00) i wzwyż gdy gram na serwerze w tych godzinach kompletnie nie da się grać ponieważ wbijają osoby które pierwszy raz są na serwerze i idą do ct. Również są osoby które nadmiernie używają mikrofonu oraz wyzywają. A skarg nikomu nie chce się pisać. Oraz widoczne są na ChatBoxsie wiadomości od graczy że admin na jb jest potrzebny, i nikt nie reaguje. Moja obecna aktywność nie jest najlepsza lecz gdy na Gt zobaczymy jaką mam aktywność w miesiącu to widać jakim nolifem jestem . Chciałbym pomóc naszym adminom w utrzymaniu kultury oraz porządku na serwerze!Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina przez 3 miesiące na innej serwerowni lecz ona upadła .Jak długo gram w CS:GO?: Mniej więcej 2 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10.00 - 12.00 ,18.00 - 1.00 Link GT: GtZnajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: linkMikrofon: Tak Mutacja głosu: Niestety Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 92commbansy Ale od tygodnia stara się chłopak brak mutow, gagow Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4cob Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak i rudy ma rację od 23:00 tak do 3:00 są nie ogarnięte osoby + wyzywajace + robia freekille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dawidek NA TAK od czasu do czasu mu odkurwia ale jest kozakiem w CT i ogarnia giereczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 niech będzie na tak tylko się staraj zachowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dawidek oaczywiście na tak . ZGADZAM SIĘ W 100 % POWODZENIA DAIWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Edit. Po przemyśleniu zachowujesz sie jak zachowujesz obrazasz mnie od grubych Masz na TAK ale nie wkuwiaj mnie ;* Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Kubus_ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na tak poprawił swoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Mimo, ze sie poprawiles to zdecydowanie za szybko. Poczekaj z 2 tygodnie minimum i skladaj. Narazie jestem na nie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 XD Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Rudy masz na tak i sie ciesz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na TAK Poniewaz jest taki skosny ze admina dostanie o tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 lmfao Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak samo pisze jak na arcziego. Tydzień to krótko, w przyszłości możesz się znów odpalić. Za tydzień/2 tygodnie będę na tak. Nie. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak racja poczekaj te paręnaście dni i złóż ponownie i zobaczymy co wtedy będzie. Na razie, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Niech ci będzie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Tu tak większość osób nie wie jak się zmienił i dawają mu na. Nie za jego source bansa co jest troszkę becz00nią A więc +wiek +akty +/-sm +ogarnięty +poprawił zachowanie +pomocny +przyjazny +ct +Mutacja masz mutacje xd Chłop widać że się stara i mam nadzieję że @Skaner i @Dover dadzą mu szansę. Na TAK Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Mimo tego, że ts jest ciągle odpalany z @xKacpersky, @Rajdowca (info)dam Ci szansę Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) na TAK , tylko sie zachowuj +pomocny +miły +aktywny Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez MroKu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimbaWTF Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja jestem na nie. Tak jak to wyżej napisali tydzień do za mało ale jeżeli Dover i skaner zdecydują się przyjąć Cię to moje zdanie to okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi