kanzeyo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: kanzeyo Nick oskarżonego: capser jakaś tam biedna reklamka w nicku. Opis sytuacji: dostałem bana, bo napisałem na czacie "rój sklej" ponieważ był tam młodszy użytkownik który miał z 12 lat i nie miał mutacji, a nasz kochany admin casper zamiast coś napisać/dać mi ostrzeżenie, dał mi bana na 2 godziny. Pozatym, była jeszcze inna sytuacja gdy casper nadużywał sm, ciągle uderzał innego administrora o nicku "xdrox". Na tej arenie właśnie dzieją się takie cuda niewidy, właśnie przez takich pajaców jak casper. Pozdrawiam Serwer: 1v1 Dowody: mapa: przed chwilą, 17:20, am_banana Niby najlepsza sieć serwerów, a przez takich adminów sieć razem z serwerem upada na psy. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez kanzeyo 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @ kacper7687 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper7687 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) 1.Byłem z tobą na poprzedniej mapie i sytuacja wyglądała tak że co chwila coś pisałeś/wyzywałeś innych graczy. 2. @ xdroxsam siebie uderzał chyba można to sprawdzić i sam może potwierdzić 3. Dostałeś bana wiesz za co nawet teraz pokazujesz powód tego w swojej skardze 4. Naucz się mój nickname pisać, "capser" niema takiego admina Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez kacper7687 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper7687 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Przeczytaj swoją skargę 2 razy i zastanów się czemu dostałeś bana 15 godzin temu, kanzeyo napisał: Nick: kanzeyo Nick oskarżonego: capser jakaś tam biedna reklamka w nicku. Opis sytuacji: dostałem bana, bo napisałem na czacie "rój sklej" ponieważ był tam młodszy użytkownik który miał z 12 lat i nie miał mutacji, a nasz kochany admin casper zamiast coś napisać/dać mi ostrzeżenie, dał mi bana na 2 godziny. Pozatym, była jeszcze inna sytuacja gdy casper nadużywał sm, ciągle uderzał innego administrora o nicku "xdrox". Na tej arenie właśnie dzieją się takie cuda niewidy, właśnie przez takich pajaców jak casper. Pozdrawiam Serwer: 1v1 Dowody: mapa: przed chwilą, 17:20, am_banana Niby najlepsza sieć serwerów, a przez takich adminów sieć razem z serwerem upada na psy. orto mordo -capser, Pozatym, administrora wyzwiska na mnie: -capser jakaś tam biedna reklamka w nicku -przez takich pajaców jak casper. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez kacper7687 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Płaczesz, płaczesz... zrobiłem błąd okej, przepraszam, pozatym mam gdzieś twój nick. Sam się nie uderzał, Ty go uderzałeś. Sklej - obraza? rozumiem sklej piz** to obraza, mogę dostać bana, okej okej. ale nie sklej. Aaa, jak tam skrzyneczki? dalej będziesz żebrał a potem banem groził? Zamiast dawać bany na 2h, to daj pierw ostrzeżenie jak coś, dużo osób się ze mna zgodzi że NADUŻYWASZ admina, dajesz kary jakie chcesz - nie stosujesz się do taryfikatora banów, tylko sam wyznaczasz sprawiedliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper7687 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Wyzywałeś 12-letniego użytkownika to czemu się nie odezwałeś zamiast pisać na czacie po twojej ortografii stwierdzam że sam masz 12 lat spinasz się w tej skardze jakbyś dostał bana na zawsze Sprawa do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Sklej to wyzwisko, rozumiem. a Ty umiesz tylko mi wypomnieć moją ortografię, nic więcej, 0 argumentów. Admin powinien być przykładem dla graczy, a nie zachowywać się jak bydło i wymierzać kary spoza taryfikatora kar. Po prostu nadużywasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcieto Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Byłem wtedy na serwerze i żałosna reakcja ze strony administratora. Mam nadzieję, że dostanie on upomnienie od starszego przełożonego za zbyt pochopną decyzję zbanowania gracza "Kanzeyo". Pozdrawiam i mam nadzieję, że wyniesiesz z tej lekcji jakieś wnioski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdrox Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Casper nie zbanował cię bez powodu też nie raz zostałeś przeze mnie ostrzeżony @kanzeyo Tak potwierdzam sam siebie uderzałem. @ kacper7687nie daje banów bez powodu wiem bo często mnie pyta czy to nie hax itd 2 pomyśli przed banem. @ Izz_Aldin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Daje bez powodu, dziwne że mi dał. Nic nie napisał, po tym co napisałem dostałem bana z "bomby". Bo on nie przestrzega taryfikatora, daje przesadzone kary - nadużywa... Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez kanzeyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper7687 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 13 godzin temu, kanzeyo napisał: Daje bez powodu, dziwne że mi dał. Nic nie napisał, po tym co napisałem dostałem bana z "bomby". Bo on nie przestrzega taryfikatora, daje przesadzone kary - nadużywa... Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Wiesz co to jest obrażanie czy nie wiesz? jeśli takie wypociny piszesz, to chyba nie wiesz. Idź o skrzynki żebraj 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 22 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Potwierdzam wszystko co mówi @kanzeyo Ten cały casper ciągle są z nim problemy na serverze ogólnie radziłbym zabrać mu wszystkie prawa i admina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Z powodu mojego braku czasu oraz nieobecności drugiego ubt proszę o rozpiskę w każdej z trzech skarg, oraz o ocenę sytuacji (propozycje kar) osób ubiegających się o dołączenie do prokuratury. Nie przydzielam ich więc kto pierwszy ten lepszy @ Matysiak @ Dover @ Sadystka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Dobra zaczynając: ==2:53== Takie przekleństwo, wiadomo czasem się wymsknie ==3:33:== Tutaj już wchodzi lekka obraza. ==3:46== I za to poleciał już ban. Co do pana administratora: ==5:40== Addict: "Suck my di*k Polish kidds." Na co Pablo odpowiada: "Shut the F*ck up bi*ch. " Po czym addict zostaję zbanowany, a Pablo jest nawet bez ostrzeżenia. ==5:53-6:30== Cytuję Casper: "Niech spie*dla do swojego kraju ku*wa" Pablo odpowiada: "Pewnie jakiś ruski czy coś" Casper: "Jak ja ku*wa nienawidzę tych rusków, dzisiaj czterech dostałem na Faceicie, ch*j tam przegraliśmy rudę pistoletową i wyszedłem z meczu." Pablo: "Ja dostałem ku*wa 1 dzień bana bo jakiś ruski trollował na wingmanie, za*bałem go po starcie" ==6:45== Pablo: "Ja pie*dole nie!" ==7:20== Casper: "Ja pie*dole, jakim to trzeba być idiotą aby kampić na arenkach." ==8:26== Pablo: "Wgl, miałem wczoraj zaj*bistego ruska w teamie, ku*wa grał na touchpadzie." ==10:05-10:35== Pablo: "HAHAHAHAHA ja pie*dole." Cavo: "Co?" Pablo: "A nie no zabiłem typa i odrazu !zglos na chacie xD." Silver III: "No bo jak ku*wa kampisz no to wiesz." Pablo: "Była 5 sekunda więc o ch*j ci chodzi?" Silver III: "No kampiłeś cały czas ku*wa." Pablo: "No na wallhacku i na czym ku*wa jeszcze." Casper: "Ale zamknąć się tam ku*wa a nie." ==11:20== Casper się dziwi dlaczego nie można zgłosić admina pod !zglos xD. ==11:40-12:20== Pablo: "A mi wyj*bał." Casper: "Ku*wa onetap." Coś tam gadanie o mmie. Cavo: "Bóg giery." Casper: "Nooo ku*wa." Casper: " No ale musiałem kerować ku*wa tych rusków pie*dolonych." Pablo: "Ja pi*dole teraz z nim." Pablo: "Ku*wa, muszę to wyłączyć." ==12:35== Pablo "Ku*wa, nie pamiętam pasów" No czyli tak: Kolega za napisanie: Dostaję bana 2 godzinki Pablo, za takie rzeczy dostał 1 upomnienie cytuję: "Chłopaki, uspokójcie się". Według mnie to powinno być coś takiego: Mute Pablo 1440 Brak kultury, wyzwiska, nadużywanie. Mute Silver III 60 Brak kultury. No i pan @ kacper7687Brak kultury, faworyzacja dwukrotna, ciągłe przeklinanie, wyzywanie innych narodowości (Rosji, Ukrainy), nadużywanie. Nie zastosował się do powinności punktu 7. Cytat 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Co do pana @ xdroxdo slapów się przyznał, ale nic więcej nie znalazłem na jego temat. Jak będzie trzeba, to zawszę slapy można zabrać. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Matysiak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Pablo mute 360 obraza + brak kultury do nadania Administratorow zostawiam @ Izz_Aldin Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 A wiec tak @ kacper7687dostajesz pierwsze i ostatnie upomnienie jeszcze jedna taka akcja to będzie dengu. Nie ważne czy ktoś jest z Polski lub z Rosj albo jeśli się skims dogadujesz czy nie każdy ma być traktowany tak samo. Za bardzo przeklinasz i wyzywasz ogólnie cale twoje zachowanie musi się zmienić. Zawsze musisz upominać graczy jak lamia regulamin dopiero wtedy możesz dawać muty/bany. I jak ktoś obraza nie dawaj im od razu bana tylko muta. @ xdrox A co do slapow powiem tak. jeśli będzie jakaś skarga o nadużywanie slapow to po prostu wam je zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi