Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na kipera i kon

Udostępnij

St4lker

Rekomendowane odpowiedzi

nick: St4lker

nick oskarżonego kiper i kon

kiper wbija bez mikrofonu do ct osoba z mikrofonem prosiła żeby wyszedł ale nie chciał jak i przedłuża z swoim kolegom gre żebyśmy my sobie nie pograli do tego kon robi ciągle faworke.

serwer: jailbreak 

dowody: zdarzyło sie to w godzinach 3:00 i 4:00 1 świadek o nicku Frosztj to krul arenaskilla.p

• Lubię to! 1

6 minut temu, St4lker napisał:

dowody: zdarzyło sie to w godzinach 3:00 i 4:00 1 świadek o nicku Frosztj to krul arenaskilla.p

A szczególnie polecam zobaczyć jb_facebook ok. 3:00, jak stalker wbił na multikoncie ponieważ na swoim ma muta i wyzywał graczy oraz nadużywał :) 

Dobrze, zostały mi podesłane dwie mapy:

jb_lego_jail_2k17b od godziny 2:51 do godziny 3:25

jb_clouds_final od godziny 3:35 do godziny 4:08

Zaczynając od Lego:

frosztj mute 2880 Prowokacja+Wyzwiska+Brak Kultury
kon mute 120 Cały czas gwizdał, wydawał jakieś dziwne dzwięki. Również wyzywał.
ctban kon 240 Kampienie w gr+Zabijanie się na zabawach+Faworka

Teraz Cloudsy

ctban kon 1200 Przedłużanie+Faworka+FK+Dawanie broni TT(Za to że "Admini nie potrafią sprawdzić demka" jeszcze trochu dostałeś :3.
ěZwinGamDed -地獄 Mute 60 Nadużywanie.
Frosztj mute 1440 Podpowiadanie+Wyzwiska.
Mute kon 360 Wyzwiska, brak kultury i za tego Skanera i Ravena +60 :*

Kiper ban 360 Przedłużanie+Podawanie info na pw

Kon ban 240 Podawanie info na pw.

Razem wyszło mi coś takiego:

Mute Kon 5760 Wyzwiska, brak kultury, gwizdanie+Nadużywanie

Mute ěZwinGamDed -地獄 Mute 60 Nadużywanie.

ctban Kon 1500 Kampienie w gr+Zabijanie się na zabawach+Faworka+Przedłużanie+FK+Dawanie broni TT(Za to że "Admini nie potrafią sprawdzić demka" jeszcze trochu dostałeś :3.

Mute Frosztj To Krul tutaj mam dylemat co do mute'a, ale jednak zostanie opcja 10080

Kon ban 240 Podawanie info na pw.

Kiper ban 360 Przedłużanie+Podawanie info na pw.

PS. To tylko moje spostrzeżenia, ale jeśli UBT/ACT chce sprawdzić to @ SchMidT@ HemoglobinaMapy macie podane, możecie sprawdzać :p.

PS x2. Co do sprawy ST4LKERA nie miałem wglądu na chat, więc nie mogę ocenić czy powinien dostać gaga, a na podanych mi demkach nie było go na multikoncie.

PS x3. Jeśli jeszcze wcześniej na mapach występowały takie rzeczy tej nocy, dopiszcie w skardzę a również to sprawdzę.

A co do przedłużania Kipera, nie wiedziałem czy ban powinien być dłuższy za to bo pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.

@konPodaj dokładną godzine, bo o 3:00 jest tylko jedno Jb_Facebook na którym nic się nie działo i trwało 4 minuty.

Edytowane przez Matysiak
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

9 godzin temu, kon napisał:

A szczególnie polecam zobaczyć jb_facebook ok. 3:00, jak stalker wbił na multikoncie ponieważ na swoim ma muta i wyzywał graczy oraz nadużywał :)

potwierdzam to co mówisz tylko że to było konto brata i jeszcze wam mówiłem że dał mi zagrać jednom mapę po czym wszedłem na swoje.

A i powiem tyle o tym wyzywaniu ja ostatnio sie uspokoiłem tylko jak wejdą tacy gracze którzy utrudniają ci grę to nerwy puszczają jestem w stanie ponieść konsekwencje z tego.

Edytowane przez St4lker

15 minut temu, St4lker napisał:

potwierdzam to co mówisz tylko że to było konto brata i jeszcze wam mówiłem że dał mi zagrać jednom mapę po czym wszedłem na swoje.

A i powiem tyle o tym wyzywaniu ja ostatnio sie uspokoiłem tylko jak wejdą tacy gracze którzy utrudniają ci grę to nerwy puszczają jestem w stanie ponieść konsekwencje z tego.

Tylko jak już coś mam dostać to prosił bym żeby to było na moim koncie a nie brata.

tak dla sprostowania,większość moich wypowiedzi była żartem.

Do tego powinien być ban na ip bo jest to multi konto ponieważ gracz już dostał bana na innym koncie do czego się przyznaje na jednym z demek.

I też od góry przepraszam za toksyczność wobec gracza ale niestety byłem prowokowany przez dwie godziny i już nie dało się normalnie pogadać

Edytowane przez frosztj
  • Smutne. 2

2 godziny temu, frosztj napisał:

tak dla sprostowania,większość moich wypowiedzi była żartem.

Do tego powinien być ban na ip bo jest to multi konto ponieważ gracz już dostał bana na innym koncie do czego się przyznaje na jednym z demek.

I też od góry przepraszam za toksyczność wobec gracza ale niestety byłem prowokowany przez dwie godziny i już nie dało się normalnie pogadać

No to co frisztj pisze to prawda ciężko było sie nie wkurzyć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności