Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): DawonQ Nick admina:(od którego dostałeś admina): Nie jestem pewien ale raczej Matysiak Długość bana:(Czas bana): Perm Data i godzina:(dostania bana): Nie wiadomo ( ponieważ w sourcebans nic na ten temat nie ma ) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): JailBreak Powód bana:(podany przez admina): Powod ,, AIMBOT " Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Nie powiem poniewaz nie pamietam i tak jak wspomnialem wyzej w sourcebans nic na ten temat nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Mapa jailbreak_facebook z dnia 12.08.2019 od godziny 15:14 do godziny 15:46. Na Noscopach dałeś magiczną głowę rajkowi na surfie przedtem mówiąc "Odpalam aima". Po uzgodnieniu z pewnymi osobami stwierdziliśmy że ban powinien zostać nadany a jeśli się odwołasz i ACT uzna że nie masz aima to da ci ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 @ Matysiak 16 godzin temu, Matysiak napisał: Na Noscopach dałeś magiczną głowę rajkowi na surfie przedtem mówiąc "Odpalam aima". super rozpiska 16 godzin temu, Matysiak napisał: Po uzgodnieniu z pewnymi osobami stwierdziliśmy że ban powinien zostać nadany wymień je zostało ci 7h na rozpisanie demka od napisania tego postu (no chyba ze zbanowales gracza po jednej akcji xd) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) @ raveN@ filiZ tymi osobami rozmawiałem. Wyglądało to tak że były NoScopy scouty i gracz @Dawon123 -†- Key-Drop.pl razem z @rajek Byli na surfie. Po czym dawon powiedział "Odpalam aima" i chłop daje banie z kosmosu, gdzie rajka prawie nie było widać. Po czym leci zgłoszenie na właśnie dawona. Rozmawialiśmy na CB z kruczkiem i filim i stwierdziliśmy, że chłop niedawno dostał vaca więc po takiej akcji można stwierdzić że mógł w tej sytuacji użyć wspomagaczy. A jak dawon się odwoła to fili to sprawdzi. Nie wiem co mam więcej dopisywać, magiczna głowa na surfie gdzie rajkowi ledwo co było skrawek głowy widać. Dawon nie dawno dostał vaca, więc takie podejrzenia mogą być zwłaszcza że wcześniej sam powiedział że się odpala. PS. Co do samego zgłoszenia, nie mogłem dawona sprawdzić bo rajek powiedział dawonowi że został zgłoszony za cheaty i chwilę później wyszedł z serwera... Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Matysiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Proszę o dokładne przejrzenie demka . p.s To była prowokacja na tobie matysiaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ref. Może się ktoś tym zająć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi