Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie

Udostępnij

Dawon123 -†- Key-Drop.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze):     DawonQ
Nick admina:(od którego dostałeś admina):  Nie jestem pewien ale raczej Matysiak
Długość bana:(Czas bana): Perm
Data i godzina:(dostania bana): Nie wiadomo ( ponieważ w sourcebans nic na ten temat nie ma )

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): JailBreak
Powód bana:(podany przez admina): Powod ,, AIMBOT "
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Nie powiem poniewaz nie pamietam i tak jak wspomnialem wyzej w sourcebans nic na ten temat nie ma .

Mapa jailbreak_facebook z dnia 12.08.2019 od godziny 15:14 do godziny 15:46. Na Noscopach dałeś magiczną głowę rajkowi na surfie przedtem mówiąc "Odpalam aima". Po uzgodnieniu z pewnymi osobami stwierdziliśmy że ban powinien zostać nadany a jeśli się odwołasz i ACT uzna że nie masz aima to da ci ub.

• Smutne. 1

@ Matysiak

16 godzin temu, Matysiak napisał:

Na Noscopach dałeś magiczną głowę rajkowi na surfie przedtem mówiąc "Odpalam aima".

super rozpiska 

16 godzin temu, Matysiak napisał:

Po uzgodnieniu z pewnymi osobami stwierdziliśmy że ban powinien zostać nadany

wymień je 

zostało ci 7h na rozpisanie demka od napisania tego postu

(no chyba ze zbanowales gracza po jednej akcji xd)

• Lubię to! 2

@ raveN@ filiZ tymi osobami rozmawiałem. Wyglądało to tak że były NoScopy scouty i gracz @Dawon123 -†- Key-Drop.pl

razem z @rajek Byli na surfie. Po czym dawon powiedział "Odpalam aima" i chłop daje banie z kosmosu, gdzie rajka prawie nie było widać. Po czym leci zgłoszenie na właśnie dawona. Rozmawialiśmy na CB z kruczkiem i filim i stwierdziliśmy, że chłop niedawno dostał vaca więc po takiej akcji można stwierdzić że mógł w tej sytuacji użyć wspomagaczy. A jak dawon się odwoła to fili to sprawdzi. Nie wiem co mam więcej dopisywać, magiczna głowa na surfie gdzie rajkowi ledwo co było skrawek głowy widać. Dawon nie dawno dostał vaca, więc takie podejrzenia mogą być zwłaszcza że wcześniej sam powiedział że się odpala.

PS. Co do samego zgłoszenia, nie mogłem dawona sprawdzić bo rajek powiedział dawonowi że został zgłoszony za cheaty i chwilę później wyszedł z serwera...

Edytowane przez Matysiak
  • Smutne. 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności