Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga1910 (Rajek)

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Matysiak
Nick oskarżonego: @ rajek1910
Opis sytuacji:

1 Mapa.

jailbreak_facebook z dnia 12.08.2019 od godziny 15:14 do godziny 15:46. Od 23 minuty demka. Administrator rajek po tym jak dostał zgłoszenie na gracza @Dawon123 -†- Key-Drop.pl powiedział mu wprost że gracz został zgłoszony, akurat miałem wchodzić na specta i go sprawdzać, bo powiedział "Dobra, odpalam aima' i dał nieziemską głowę którą można zobaczyć na demku. No gdy gracz dostaje info od admina że dostał zgłoszenie, i musimy go sprawdzić to wiadomo offnie aima...

2 Mapa.

jail_xmf od godziny 15:46 do godziny 16:20 minuta w demku od 8:10 do 8:24. W tej minucie admin próbuję bronić gracza @logo713x13.pngraviitóry wcześniej dostał mute'a za cytuję: "Przekazuję wiadomość od Dawona, jeb*ć cie i sram ci do ryja." Dałem mu mute'a, wtedy wkroczył pan Rajek który mówi "Ej ale to była tylko wiadomość od @Dawon123 -†- Key-Drop.pl ". Z jego toku rozumowania za każdym razem mógłbym mówić coś typu "Przekazuję wiadomość od Andrzeja Dudy, jeb*ć cię. No to jest śmieszne. Przypominam że @logo713x13.pngKostek*dostał dengu z bomby za faworyzowanie innych, i obstawiam że jakby mnie nie było to mute'a za wyzwiska by nie dostał.

PS. Na jailbreak_facebook byłem afk bardzo dużo bo pisaliśmy akurat o tej skardze od kostka. Ale jak patrzyłem demko, to bardzo dużo się tam działo wyzwisk itp.

Serwer: JailBreak
Dowody:Jest demko, ale polecam również sprawdzić logi bo tam jest zgłoszenie jak i późniejsza moja reakcja na to co admin powiedział.

• Lubię to! 1

Potwierdzam, sorki rajek ale zachowujesz sie tak jak ja czasami a wiesz ze jestem debilem :D

Faworyzowales jeszcze wczesniej na innych mapach @logo713x13.pngravii, @Dawon123 -†- Key-Drop.plgdy pisali do Kubusia cytuje @logo713x13.pngKubus_Nie obraź sie :/

"Hej Kubus grubasie ile masz w pasie?" Prowokowali go ciagle a Ty z nimi nic nie robiles dopiero gdy kubus sie do tego przyprul i wzial to napowaznie to sie do tego zabrales.

Przypomne jeszcze, że @ Matysiakodwalał za Ciebie całą robotę a Ty siedziales z nimi na TS :( 

Wiem, że siedzialeś z nimi na Ts ale nie faworyzuj pleasse.

Wiem, że dziwnie to wyglada z mojej strony zebym komus nie mowił, żeby nie faworyzował ale cóż potrafie przyznac sie do błędu :/

Edytowane przez Kostek*

Żeby coś to z mutem się zgadzam itp. ale ja prosiłem tylko ładnie Rajka o to żeby potwierdził że te słowa Dawona kierowane w twoją stronę są od niego i nie chciałem żebyś zdjął  muta 🙊.

btw gag za słowa "Kuba grubasie ile masz w pasie". Był nadany przez Rajka więc tutaj nie ma faworki.

a na potwierdzenie jest dowodzik image.png.6cecca13c41a84807698eb47ae338f23.png

Edytowane przez ravii
  • Lubię to! 1

17 minut temu, Kostek* napisał:

Potwierdzam, sorki rajek ale zachowujesz sie tak jak ja czasami a wiesz ze jestem debilem :D

Faworyzowales jeszcze wczesniej na innych mapach @logo713x13.pngravii, @Dawon123 -†- Key-Drop.plgdy pisali do Kubusia cytuje @logo713x13.pngKubus_Nie obraź sie :/

"Hej Kubus grubasie ile masz w pasie?" Prowokowali go ciagle a Ty z nimi nic nie robiles dopiero gdy kubus sie do tego przyprul i wzial to napowaznie to sie do tego zabrales.

Przypomne jeszcze, że @ Matysiakodwalał za Ciebie całą robotę a Ty siedziales z nimi na TS :( 

Wiem, że siedzialeś z nimi na Ts ale nie faworyzuj pleasse.

Wiem, że dziwnie to wyglada z mojej strony zebym komus nie mowił, żeby nie faworyzował ale cóż potrafie przyznac sie do błędu :/

Faworyzowałem dawona i multiego ? na tej samej mapie gdy matysiak wyszedl i mial zw to dawon i multi dostali gaga i to jest faworyzacja

Siedziałem z nimi na  ts i serio nie podpowiadali 

A a jeżeli chodzi niby o to że powiedziałem że niby czemu dałeś multiemu muta to potwierdziłem że dawon cie wyzywa na  ts 

a nie powiedziałem że czemu dałeś mute multiemu

i to nie są słowa multiego nie wiem @ Matysiak szukasz dowodów żebym dostał dengu dowalasz sie o byle co 

jeżeli @ Matysiaktak bardzo chcesz czy po przyjętej lub po odrzuconej skardze mogę złożyć rezygnacje tylko na pisz na steamie

jeżeli ci nie pasuje że mam admina do @ Ciosek@ TomSoneKteż się prułeś jakim cudem oni mają admina.

@ SK4N3R @Dover dali im szanse na admina i dali im okres próbny jak mi i ci nie pasuje że ja @Ciosek i @TomSoneK dostaliśmy admina 

Serwer JailBrejk jest najtrudniejszym serwerze do ogarnięcia ja jak i @Ciosek @TomSoneK dzisiaj mowiłeś że Ciosek jak i TomSonek są nowi 

To jeżeli uważasz  @Matysiak że jak mam admina tydzień to jestem doświadczonym adminem na jb nadal pisze do skanera o pomoc w niektorych momentach 

albo na grupie adminów jeżeli mam admina tydzień to nie znaczy że nie potrzebuje pomocy 

a jeżeli Skaner lub dover dadzą mi dengu to trudno po prostu bedę wiedział że serwer jb nie jest do adminowania dla mnie 

A jeżeli chodzi o zachowanie to mam sie zachować dojrzale 

Słowa skanera na ts jak mi akceptował podanie 

Cytuje:Rajek tylko graj sobie na luzie bez spiny na luzaku jak będziesz potrzebował pomocy to pisz do mnie na pv 

a @Matysiak jeżeli chodzi o pomoc to jesteś bardziej doświadczonym adminem na JailBrejku i robisz więcej niż inni admini 

i podziwiam cię za to co robisz dla tego serwera i ile pracy w to wkładasz i starasz się żeby JB było ogarnięte ale ja jeszcze potrzebuje pomocy

Od Administracji JB lub m@

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
Nie w temacie skargi. Spam

Przez SchMidT,

1. Poprawna polszczyzna się kłania.
  2. Nie przywalam się do wszystkiego, po prostu odwaliłeś manianę a jak rozmawialiśmy na prywatnej grupie adminów to wiedziałeś że popełniłeś błąd
  3. Lubisz dawona i dlatego mu o tym powiedziałeś, a według mnie był odpalony jak nic.
  4. Nie liż mi dupy bo tu nie o to chodzi XD.
  5. Co do cioska, to nie to że miałem problem to po prostu po tym jak ze skanerem przeprowadzałem prywatne rozmowy to mówił że nie ma szans, a co do TomSonka moje zdanie było jedno i każdy to wiedział
  6. Co do twojego dengu, to po prostu brakuje mi adminów na JB, ale jak ci admini już mają być to żeby mieli trochę poukładane, wiedzieli o co chodzi i żeby chociaż poprawną polszczyznę potrafił zachować.

Co do teamspeak'a, nie było mnie a każdy może mówić co chce, przypominam że na skargach na mnie często były sytuacje gdzie osoby nie brały udziału a się wypowiadały, a i tak zostało to zweryfikowane. Akurat w tej sytuacji nie ma jak tego zweryfikować.

Edytowane przez Matysiak
  • WOW MEGA! 1
Nic nowego do teamtu. Spam

Przez SchMidT,

2 minuty temu, Matysiak napisał:
  1. Poprawna polszczyzna się kłania.
  2. Nie przywalam się do wszystkiego, po prostu odwaliłeś manianę a jak rozmawialiśmy na prywatnej grupie adminów to wiedziałeś że popełniłeś błąd
  3. Lubisz dawona i dlatego mu o tym powiedziałeś, a według mnie był odpalony jak nic.
  4. Nie liż mi dupy bo tu nie o to chodzi XD.
  5. Co do cioska, to nie to że miałem problem to po prostu po tym jak ze skanerem przeprowadzałem prywatne rozmowy to mówił że nie ma szans, a co do TomSonka moje zdanie było jedno i każdy to wiedział
  6. Co do twojego dengu, to po prostu brakuje mi adminów na JB, ale jak ci admini już mają być to żeby mieli trochę poukładane, wiedzieli o co chodzi i żeby chociaż poprawną polszczyznę potrafił zachować.

1 Polski wiem do poprawy

4 nie liże ci dupy bo mówię prawdę bo sam to mówiłeś na ts

2 z tym się zgadzam  bo mam prawo popełniać jeszcze błędy 

• WOW MEGA! 1
Spam

Przez SchMidT,

• SchMidT zablokował(a) ten temat
  • SchMidT odblokował(a) ten temat

24:30 dawon daje głowę rajkowi po czym admin mówi "masz perma" - żartobliwie 

26:12 "podobno czitujesz" rajek

"nie powinieneś tak mówić" Matysiak 

Po tych dwóch wypowiedziach bardziej po twojej bym się domyślil że został zgłoszony ale okay 

Następna mapa

8:15 Ale to wiadomość od dawona - wyraźnie słychać sarkazm rajka

I tu ty się wydarles/uniosles głos bez potrzeby 

"Co mnie to obchodzi on to przez mikrofon powiedział" 

Nie widzę winy admina w przedstawionych dowodach 

Skarga odrzucona 

@ SK4N3R

@ Dover

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności