SkosnyFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick: skośny fabian Nick oskarżonego: Matysiak Opis sytuacji:Nadużyłem 2 razy mikrofon wydając normalny dźwięk po czym "Ogórek" dał mi muta na 120 min za wydawanie nie naturalnych dźwięków. Jak dla mnie mute nie słuszny. Serwer: JB Dowody:demko mapa: jb_facebook godz 18.56. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Haha! 3 Spam. Przez raven, 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St4lker Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Matysiak to mały pedał, i tyle bedzie dawał każdemu muty.ogórek jeden.walić matysiaka niech degrada dostanie. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Pikachu 4 Spam. Przez raven, 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 HAHA! Który mute u ciebie jest niesprawiedliwy? Byłem jedynym adminem na serwerze, więc ciesz się że dostałeś ostrzeżenie. Nie wiem co to za odwołanie "Ogórek" próbujesz mnie obrazić czy jak? Gratuluję inteligencji. Co do muta na mapie wydawałeś jakieś naprawdę dziwne dźwięki a mówiłem ci sam "Rudy nie rób tak, bo wiesz że ty możesz dostać od razu mute'a". Skarga jest śmieszna, tak samo stwierdzenie ogórek. Generalnie to polega na tym że dostałeś 2 razy ostrzeżenie, więc nie ważne co zrobisz ale złamiesz regulamin to muszę dać muta. Nie ogarniam sam się przyznajesz do dwóch ostrzeżeń, a ban niesłuszny. Jak dla mnie do zamknięcia. Nawet nie wiem jak to zostało zaakceptowane XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Dobra ogurasie ale 120 minut to chyba za dużo jak na takie rzeczy! Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez SkosnyFabian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1.Dostajesz częste muty. 2. Przyznałeś się do nadużywania. 3. Matysiak dobrze postąpił. Do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi