Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Dawon123 key-drop.pl Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): Matysiak Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Pierwsza sprawa, podczas gdy warden zginął WSZYSTKIE polecenia zostały odwołane . Wiec gdy znajdowaliśmy się w klatce mieliśmy prawo iść w swoją stronę skoro poleceń nie było . Pan wspaniały , jakże i najlepszy administrator serwera jailbreak uznaje to za próbę buntu . Miałem plan iść do secreata i pójść do gr ( ale to inna sprawa ) . Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ". Dobrze druga sprawa to ,,1. Admin ma obowiązek posiadać identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. " . Jest jakiś nowy administrator hmm z nickem ,, ✌︎ ■︎ □︎ ■︎ ♓ " Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): JailBreak Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): Demko ba_arizona_2_2 . ( Polecam sprawdzić skargę dokładnie ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Potwierdzam! Myśle, że gdyby ktoś inny był na miejscu Dawona to by Matysiak go nie zabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Potwierdzam byłem przy tej sytułacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Polecam nauczyć się pisać skargi, wszystkiego nawalone. Może jakbyś zachował minimalną poprawną polszyznę to bym wszystko zrozumiał. Sprawa ze mną jest jasna i prosta. Leciałeś w moją stronę uznaję to za bunt. Moja zmiana nicku była uzgodniona z m@ jakim jest SK4N3R. Jeśli Rudy uważa, że ta sama sytuacja by się nie wydarzyła jakby to był ktoś inny niż dawon to czego cytuję: 10 minut temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ". Gratuluję kolejnej próby, jednakże musisz się bardziej postarać, jak chcesz mnie zbić z pozycji admina. Z mojej strony to wszystko. PS. Sam mówisz że miałeś iść do secreta i gr'a XD. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Leciał na niego potem się zatrzymał nie zabił go od razu, po chwili się zapytał graczy czy to była próba buntu po czym go zabił 🙅♀️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Gdyby skarga była napisana po polsku... nawalone tekstu ile się da,skarga nie ma sensu i nie da się zrozumieć przekazu. To był obowiązek Matysiaka skarga powinna być odrzucona. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @ MatysiakChodziło mi o to że JKB za to mnie nie zabił a mogł sie poczuc zagrożony! A gdy Dawon leciał w twoją strone wątpię czy sie poczułeś zagrożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @SkosnyFabianNie chcę robić spamu, więc odpowiadam raz. Myślałem że chodzi ci o mnie, bo nie mogłem tej skargi rozczytać. A co do dawona robił stefy w moją stronę, co ewidentnie było próbą buntu. Na koniec stanął aby właśnie napisać skargę takiego typu xD. PS. w temacie oskarżonego jestem tylko ja, a skarga jest na trzech adminów XD. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: Pierwsza sprawa, podczas gdy warden zginął WSZYSTKIE polecenia zostały odwołane . Wiec gdy znajdowaliśmy się w klatce mieliśmy prawo iść w swoją stronę skoro poleceń nie było . Pan wspaniały , jakże i najlepszy administrator serwera jailbreak uznaje to za próbę buntu. W chwili śmierci wardena- odwołują się wszystkie nakazy i zakazy. Nie oznacza to jednak, że możesz sobie bezkarnie latać za nowym prowadzącym. Oglądałem demko z obu perspektyw i @ Matysiakspokojnie mógł uznać Twoje skoki w jego stronę jako próba buntu. 4 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: Miałem plan iść do secreata i pójść do gr ( ale to inna sprawa ). Sam się pogrążasz 4 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ". Nie wiem co to ma do rzeczy skoro wardenem był wtedy @ JKBi to on decydował, czy czuje się zagrożony wobec lecącego @SkosnyFabianczy nie (a nie @ Matysiak) 4 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: 1. Admin ma obowiązek posiadać identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. " . Jest jakiś nowy administrator hmm z nickem ,, ✌︎ ■︎ □︎ ■︎ ♓ " @ Anonimzmień nick@ Matysiakw tej ruletce dałeś bezruch do odwołania Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi