Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga v3

Udostępnij

Dawon123 -†- Key-Drop.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Dawon123 key-drop.pl
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): Matysiak
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Pierwsza sprawa, podczas gdy warden zginął WSZYSTKIE polecenia zostały odwołane . Wiec gdy znajdowaliśmy się w klatce mieliśmy prawo iść w swoją stronę skoro poleceń nie było . Pan wspaniały , jakże i najlepszy administrator  serwera jailbreak uznaje to za próbę buntu . Miałem plan iść do secreata i pójść do gr ( ale to inna sprawa :P ) . Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ".

Dobrze druga sprawa to ,,1. Admin ma obowiązek posiadać identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. " .  Jest jakiś nowy administrator hmm z nickem  ,, ✌︎ ■︎ □︎ ■︎ :?

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): JailBreak
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): Demko ba_arizona_2_2 . ( Polecam sprawdzić skargę dokładnie )

• Haha! 1

Polecam nauczyć się pisać skargi, wszystkiego nawalone. Może jakbyś zachował minimalną poprawną polszyznę to bym wszystko zrozumiał. Sprawa ze mną jest jasna i prosta. Leciałeś w moją stronę uznaję to za bunt. Moja zmiana nicku była uzgodniona z m@ jakim jest SK4N3R. Jeśli Rudy uważa, że ta sama sytuacja by się nie wydarzyła jakby to był ktoś inny niż dawon to czego cytuję:

10 minut temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał:

Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ".

Gratuluję kolejnej próby, jednakże musisz się bardziej postarać, jak chcesz mnie zbić z pozycji admina. Z mojej strony to wszystko.

PS. Sam mówisz że miałeś iść do secreta i gr'a XD.

Edytowane przez Matysiak
  • Smutne. 1

@SkosnyFabianNie chcę robić spamu, więc odpowiadam raz. Myślałem że chodzi ci o mnie, bo nie mogłem tej skargi rozczytać. A co do dawona robił stefy w moją stronę, co ewidentnie było próbą buntu. Na koniec stanął aby właśnie napisać skargę takiego typu xD.

PS. w temacie oskarżonego jestem tylko ja, a skarga jest na trzech adminów XD.

Edytowane przez Matysiak

4 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał:

Pierwsza sprawa, podczas gdy warden zginął WSZYSTKIE polecenia zostały odwołane . Wiec gdy znajdowaliśmy się w klatce mieliśmy prawo iść w swoją stronę skoro poleceń nie było . Pan wspaniały , jakże i najlepszy administrator  serwera jailbreak uznaje to za próbę buntu.

W chwili śmierci wardena- odwołują się wszystkie nakazy i zakazy. Nie oznacza to jednak, że możesz sobie bezkarnie latać za nowym prowadzącym. Oglądałem demko z obu perspektyw i @ Matysiakspokojnie mógł uznać Twoje skoki w jego stronę jako próba buntu. 

Miałem plan iść do secreata i pójść do gr ( ale to inna sprawa :P ).

Sam się pogrążasz :pepeL:

Ta sama sytuacja odbyla sie dwie rundy potem z uzytkownikiem ,, skosny fabian ".

Nie wiem co to ma do rzeczy skoro wardenem był wtedy @ JKBi to on decydował, czy czuje się zagrożony wobec lecącego @SkosnyFabianczy nie :peeposhrug: (a nie @ Matysiak)

1. Admin ma obowiązek posiadać identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. " .  Jest jakiś nowy administrator hmm z nickem  ,, ✌︎ ■︎ □︎ ■︎ :?

@ Anonimzmień nick

@ Matysiakw tej ruletce dałeś bezruch do odwołania :P 

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności