Teygo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nick:Mateusz Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Często na serwerze ludzie się wyzywają albo kampią na respie, a adminów widać raz na ruski rok, dlatego chcę pomóc w pilnowaniu porządku na serwie Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na Drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wakacje codziennie po 2 godz Link GT:https://www.gametracker.com/player/Mateusz/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198853022944/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 -wiek -mutacja -aktywność drv to nie to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Czemu nie? Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Heh, pamiętaj na co się piszesz. Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na Arenkach bez mutacji? Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Raczej i tak odrzucone bedzie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie 5lat XD? ta normalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo_ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Mimo wieku Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj♛ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 -wiek Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdrox Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Cytat na nie ponieważ też należysz do tych co się darli. Nie -tylko 2 godziny ? -mutacja Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez xdrox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 34 minuty temu, xdrox napisał: na nie ponieważ też należysz do tych co się darli. Nie -tylko 2 godziny ? -mutacja osoby które mnie znają wiedzą że ja się nie dze i jakie 2 godziny sprawdz sobie jeszcze raz gt kolego i przepraszam za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi