Nitrek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄ Nick oskarżonego: Dawon123 Opis sytuacji: dawon powiedział ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark i zabił nas za to że nie bylismy pod markerem a tak jak wtedy napisalem powiedział : Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark - 5 freekills Serwer: JB Dowody: demko z dnia 3 sierpnia godzina 19:36-20:06 mapa: jb_uzay_istasyonu_v1 Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Tak 3 fk w tym ja nie dał zabawy nic @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Chyba przy tym byłem, Ale mi się wydaje że to nie były freekille :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ( nie jestem pewien czy mogę odpisywać w mojej skardze , jeśli nie to przepraszam ) Nie rozpoczynałem ŻADNEJ zabawy. Pobawiłem się z resztą serwera ( tt ) w podchwytliwe pytania . Michał może potwierdzić bo był przy tej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Potwierdzam byłem przy tej sytuacji i dobrze zrobilismy ze ich zabilismy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał: ( nie jestem pewien czy mogę odpisywać w mojej skardze , jeśli nie to przepraszam ) Nie rozpoczynałem ŻADNEJ zabawy. Pobawiłem się z resztą serwera ( tt ) w podchwytliwe pytania . Michał może potwierdzić bo był przy tej sytuacji . WTF o czym ty gadasz ty chyba nie tą runde opisujesz lol zaczęła się runda i kazałeś nam się ustawić w lewej mniejszej celi względem wejścia i mamy tam bezruch/totalnybezruch po czym namalowałeś marker na prawej ścianie względem wejścia tej małej celi w której byliśmy i powedziałeś tak jak napisałem 2 razy powyżej: Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark ,więc jaka zabawa wtf? i jakie podchwytliwe pytania? I tak btw @ Michal645od kiedy zdanie: Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark znaczy że mamy się ustawić pod markerem??? Pisałem ci to nie raz na admin czacie ale trzymałeś się swojego zdania. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 SPRAWDZI TO KTOS? XD @ Hemoglobina @ filii UBT DZK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Polecenie: Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem. Na JB jeśli jest komenda "Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem" to od zawsze ustawiali się obok ściany. Dawon123 - ctban 180 min za 5 fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi