Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga jb

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄

Nick oskarżonego: Dawon123

Opis sytuacji: dawon powiedział ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark i zabił nas za to że nie bylismy pod markerem a tak jak wtedy napisalem powiedział : Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark - 5 freekills

Serwer: JB

Dowody: demko z dnia 3 sierpnia godzina 19:36-20:06 mapa: jb_uzay_istasyonu_v1

Edytowane przez Kubus_

2 godziny temu, Dawon123 -†- Key-Drop.pl napisał:

( nie jestem pewien czy mogę odpisywać w mojej skardze , jeśli nie to przepraszam ) 

Nie rozpoczynałem ŻADNEJ  zabawy. Pobawiłem się z resztą serwera ( tt ) w podchwytliwe pytania :) . Michał może potwierdzić bo był przy tej sytuacji .

WTF o  czym ty gadasz  ty chyba nie tą runde opisujesz lol zaczęła się runda i kazałeś nam się ustawić w lewej mniejszej celi względem wejścia i mamy tam bezruch/totalnybezruch po czym namalowałeś marker na prawej ścianie względem wejścia tej małej celi w której byliśmy i powedziałeś tak jak napisałem 2 razy powyżej: Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark ,więc jaka zabawa wtf? i jakie podchwytliwe pytania?

I tak btw @ Michal645od kiedy zdanie: Ustawiacie się pod ścianą z moim markerem bark w bark znaczy że mamy się ustawić pod markerem??? Pisałem ci to nie raz na admin czacie ale trzymałeś się swojego zdania.

Edytowane przez Kubus_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności