Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga JB :D

Udostępnij

MiczuMily

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Miczu#Miły
Nick oskarżonego: Osoby na serwerze +jkb
Opis sytuacji: Brak kultury, darcie się, przeklinanie,wyzywanie itd. Oraz admin JKB dostał z 10 zgłoszeń na kacperskiego za brak mutacji lecz nawet go nie upomniał i na pw napisał mi, że to nie dr i nie ma muta za brak mutacji.

Serwer: JB cs:go
Dowody: Demko z dnia 02.08.2019 mapa jb_mountaincraft_v6

Do około 7 rundy występuje ta sytuacja później mnie nie było

https://imgur.com/a/aDQVFGI na sb jest tylko 1 zgłoszenie nw czemu.

• Smutne. 1

Admin nie zna regulaminu :

-Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia)

Jak byłem na serwerze nikt nie dostał muta lelz🙅‍♀️

@ JKB A ty Jakikolwiek regulamin czytałeś? 

pierwszy punkt w zasadach rozgrywki waszego serwera jest to cytuje "1. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji."

Jako że my z @ MiczuMilynie adminujemy na tym serwerze nie zwalnia nas to z znajomości regulaminu waszego serwera. A ty masz obowiązek przeczytac regulamin serwera oraz admina, składając samo podanie na admina tego serwera. Wchodząc na serwer i prosząc admina żeby coś z tym zrobił ty na to nie zwracasz uwagi a jeszcze wmawiasz użytkowniką ze na waszym serwerze nie ma zakazu nadużywania mikrofonu bez mutacji

• Lubię to! 1

SkosnyFabian - Mute 2880 min Kultura i wyzwiska (Za tego pieska ci podwoiłem :kappa: ) Nadane.

Detektyw pikachu - Mute 120 min Kultura  Do nadania. Ctban 180 min Specjalny freekill do nadania.

Szkielet - Gag 60 min Kultura i wyzwiska do nadania.

Obejrzałem do 20 minuty bo się nic nie działo jak będzie trzeba mogę do końca obejrzeć.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności