MiczuMily Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nick: Miczu#Miły Nick oskarżonego: Osoby na serwerze +jkb Opis sytuacji: Brak kultury, darcie się, przeklinanie,wyzywanie itd. Oraz admin JKB dostał z 10 zgłoszeń na kacperskiego za brak mutacji lecz nawet go nie upomniał i na pw napisał mi, że to nie dr i nie ma muta za brak mutacji. Serwer: JB cs:go Dowody: Demko z dnia 02.08.2019 mapa jb_mountaincraft_v6 Do około 7 rundy występuje ta sytuacja później mnie nie było https://imgur.com/a/aDQVFGI na sb jest tylko 1 zgłoszenie nw czemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Potwiedzam niezła Patola była! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 5 minut temu, SkosnyFabian napisał: Potwiedzam niezła Patola była! +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Tak ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Potwierdzone info. Ludzie z tłumacza puszczają wyzwiska a administracjia się z tego śmieje. Miczu mnie zaprosił na Jb w tym dniu i to było nie fajne doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Odnośnie tych zgłoszeń ty zgłaszałeś xKacpersky za każdym razem jak się odezwał. Odnośnie graczów z bindami dostali po ostrzeżeniu lecz kilku z nich dostało muty. Do tego na serwie jb niema mikra po mutacji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Admin nie zna regulaminu : -Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) Jak byłem na serwerze nikt nie dostał muta lelz🙅♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @ JKB A ty Jakikolwiek regulamin czytałeś? pierwszy punkt w zasadach rozgrywki waszego serwera jest to cytuje "1. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji." Jako że my z @ MiczuMilynie adminujemy na tym serwerze nie zwalnia nas to z znajomości regulaminu waszego serwera. A ty masz obowiązek przeczytac regulamin serwera oraz admina, składając samo podanie na admina tego serwera. Wchodząc na serwer i prosząc admina żeby coś z tym zrobił ty na to nie zwracasz uwagi a jeszcze wmawiasz użytkowniką ze na waszym serwerze nie ma zakazu nadużywania mikrofonu bez mutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @ MrKuBxprzeczytałem wszystkie regulaminy związane z jb. Gdy wbiłem na serwer to @ MiczuMily zgłaszał mi coś co się działo gdy mnie na serwie nie było a ja graczom na słowo wierzyć nie moge. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 SkosnyFabian - Mute 2880 min Kultura i wyzwiska (Za tego pieska ci podwoiłem ) Nadane. Detektyw pikachu - Mute 120 min Kultura Do nadania. Ctban 180 min Specjalny freekill do nadania. Szkielet - Gag 60 min Kultura i wyzwiska do nadania. Obejrzałem do 20 minuty bo się nic nie działo jak będzie trzeba mogę do końca obejrzeć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 9 godzin temu, SkosnyFabian napisał: Potwiedzam niezła Patola była! Sam ja robisz xdddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @ raveNZamknij temat z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi