raven Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 No to generalnie jest taki problem, iż na serwerze jest taki model jak Joker, który co się okazało jest zbugowany, nikt go nie kupował, więc nikt nie wiedział. Dzisiaj postanowiłem go kupić i no w taki sposób trzyma broń: Spoiler Co jest ewidentną zmyłką, bo strażnicy nawet nie wiedzą w takim przypadku, że taki więzień ma broń. Poza tym jednym błędem dodatkowo model trzyma kosę "pod sobą", przez co jej również nie ma w ręce, może być to mylące dla CT. Proponuję usunąć i zwrócić mi moje ciężko zarobione 25k za kupno tego wspaniałego modelu. Moje SteamID to: STEAM_0:0:76465730 jakby było potrzebne. ;v @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Takkk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Jak najbardziej raven masz racje lecz nie tylko ty go masz z tego co pamiętam to jeszcze ma go przynajmniej jedna osoba o nicku Cookie monster który nie ma konta na forum Btw. Raven same dobre propy/posty Edytowane 24 Lipca 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Model usunięty i kto go miał dostał zwrot w postaci 25k. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi