Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

SSver

Rekomendowane odpowiedzi

@ T0M3Kale ile razy ty już mówiłeś to psie jebany dużo razy. Powinieneś się cieszyć że masz admina a nie odwalasz jeszcze na skardze obiecałeś że już nigdy to się nie powtórzy a przeklinasz po dziś dzień to o czym ty mówisz

@ SchMidTzostawiam to tobie

@ T0M3Kja admina nie mam lol to co do mnie mówisz a zachowujesz się jak dziecko do ilu osób nie mówiłeś zamknij morde psie jebany itp

1. Nie wiadomo czy to był dc areny.

2. Jak siedzisz se z nimi na dc to w czym masz problem? Jak z nimi siedzisz to znaczy że lubisz z nimi być... chyba że czegoś ja tu nie rozumiem 

3. dc a serwer cs'a to zupełnie 2 różne rzeczy

4. Dostałeś bana słusznego za odbijanie się

5. @ SchMidTzamykaj to!

@logo713x13.pngSharyPrzypominam że parę dni temu na Dr'ce jak ktoś Cię zabił gdy byłeś terro to było od razu coś typu ''ale masz teraz dojazd psie/pajacu itp'' więc nie cwaniakuj jakim to ty aniołkiem nie jesteś, Albo coś typu'' Co ty odpierdal*sz typie'' więc też jesteś wyśmienitym przykładem. 

• 7days zablokował(a) ten temat

Podsumowując:

@ T0M3K Od dnia dzisiejszego zacznę się przyglądać twojej kulturze na serwerze

35 minut temu, T0M3K napisał:

@logo713x13.pngSharyNie kojarzę abym Ostatnio tak mówił (4 tyg minimum) więc podaj mi osoby do których tak mówiłem, bo pisać sobie z DUPY TO TEŻ MOGĘ czego to ty nie robiłeś.

A odnośnie tego nie wiem czy pamiętasz moje "sprawdzanie adminów i twój tilt tam". Postaraj się z tym pilnować, a na discordzie skoro sobie na to pozwalacie to nie mam prawa wnikać 

@ PABIXON Ja widzę to zupełnie inaczej, ale nie stało się to na serwerze/discordzie areny więc teorytycznie nie złamałeś regulaminu, ale skoro masz admina przestrzegaj zasad i nie namawiaj innych do ich naginania/łamania nie po to Ci go powierzyłem

@logo713x13.pngSSverTutaj też głupie poczynanie z twojej strony, odbiłeś się, dlatego ban słuszny.

Skargę Odrzucam.

Skarga została odrzucona.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności