Sztejuss Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Strusiuuu Nick oskarżonego: @Sadystka Opis sytuacji: Gracz wyzywa mnie na serwerze mimo, ze nie pisalem do niej nic ;c Ogólnie za takie zachowanie chyba nie powinna mieć MajorAdmina nie? Serwer: Only Mirage Dowody: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1808876923 (Pisze za Strusia ponieważ ma perma na forum) Edytowane 19 Lipca 2019 przez Sztejuss 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ta. Mirage jest oczywiście co innego. Strusiuu doskonale wie dlaczego go wyzywałam (zamknij morde to wyzywanie? i jedno słowo debil? czy cos tam bo nie pamiętam?) Jeżeli mówisz na teamspeaku, że mnie przeruchałeś to nie dziw sie że takie teksty w twoją stronę lecą ode mnie. Wiec lepiej sobie przemyśl swoje zachowanie a nie moje. Fakt z 2 3 wyzwiska poszły do twojej osoby lecz jednak na mirage nie zlożyłam podania o majora 😄 Przepraszam c; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Sadystka NA MAJORA 1 2 1 1 Niepotrzebny spam. Przez SchMidT, 19 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinus Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Kto powiedział, że chodzi o Majora na Mirku? Ogólnie za takie zachowanie nie powinnaś dostać majora na żadnym serwerze patusie 1 Spam. Przez raven, 19 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Przeczytaj najpierw w słowniku co to "patologia" a nie od razu mnie od niej wyzywasz. Nie mowie o majorze na mirku Wiesz to ze sie tiltuje i wyzywam jak polowa serwera to admini jakos nic z tym nie robia. Wsm skarga do przyjecia i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jako że ja mam mało czasu, a @ Mati ◕◕jest sam, proszę o wykazanie się 3 panów z rekrutacji Rozpiszcie demko, a ubt to sprawdzi. Spoiler @ Hemoglobina @invi @ Nice One ta skarga: @ Nice One 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nie ważne co by powiedzieli nie powinnaś nikogo przezywać ;/ 1 Rangi wyższe bardzo dobrze o tym wiedzą, spam. Przez raven, 19 Lipca 2019, edytowane 19 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinus Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 @ raveN 9 minut temu, RupTaK napisał: Nie ważne co by powiedzieli nie powinnaś nikogo przezywać ;/ Skoro wiedzą to czemu to robią?XD Moim zdaniem takie osoby nie powinny mieć admina na żadnym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nawet nie musicie demka sprawdzac bo nie ma takiej potrzeby. Przyznaje sie skarga do przyjecia wtf Tak zycie wam ulatwiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Teraz, Marcinus napisał: @ raveN Skoro wiedzą to czemu to robią?XD Moim zdaniem takie osoby nie powinny mieć admina na żadnym serwerze To nic nie wnosi do tematu. Tutaj lepiej o tym nie piszmy, bo raveN potraktuje to jako spam 1 Spam. Przez raven, 19 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinus Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 39 minut temu, Sadystka napisał: Wiesz to ze sie tiltuje i wyzywam jak polowa serwera to admini jakos nic z tym nie robia. Wsm skarga do przyjecia i elo Jakim cudem osoba, która przyznaje się do tego, że się tiltuje i wyzywa innych graczy ma Admina? 1 Spam, jeszcze jeden taki bezsensowny komentarz i Warn. Przez raven, 19 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) Po podanych dowodach, Sadystka wyzywała strusiaaa tylko raz. Za dowody jakie posiadam nadaje gag'a na 30 min dla Sadystki Edytowane 20 Lipca 2019 przez Mati ◕◕ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Gag nadany. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi