F4n4tyK. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nick: F4n4tyK. Imię: Sebastian Wiek: 18 Doświadczenie w moderatorowaniu: Bardzo dobre. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilkanaście godzin dziennie. Większość osób pamięta ile godzin byłem online jak miałem moderatora. Coś o sobie: Nazywam się Sebastian, mieszkam w Mazurach. Jestem aktualnie w technikum o profilu informatycznym. Bardzo lubię grać na serwerach w CS:GO oraz w Ligę legend. Jeżeli dostanę jakieś zadanie, staram się je wykonać i nie zaniedbuję swoich obowiązków. To chyba na tyle. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem moderatorem, technikiem na ts3, m@ i o@. Kontakt: Steam, ts3, pw na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 XDDD Ja tam jestem na TAK, ale niestety nieuniknione jest odrzucenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Tak Ale myślę że przyszłość tego podania będzie inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja jestem jak najbardziej na TAK, ale co na to czarni hmm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Co myślisz, że Ci czarni przyjmą podanie za to co zrobiłeś na poprzednim forum? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem jak najbardziej na TAK, osoba doświadczona , która już kiedyś pełniła taką funkcję. Mimo twojej ostatniej akcji, sądzę , że można dać ci drugą szansę, choć myślę, że i tak odrzucą,ale warto próbować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Podanie i tak pewnie zostanie odrzucone, ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Joski napisał: Co myślisz, że Ci czarni przyjmą podanie za to co zrobiłeś na poprzednim forum? Jestem na nie. Nowe forum - nowy F4n4tyK. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na TAK. POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Chciałbym zobaczyć Ciebie ponownie w roli moderatora. Jeśli nie Ty to Raven Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jeśli Cię przyjmą to czemu by nie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leaves Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 taaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na Tak,ale chyba wszyscy wiedzą co stanie się z tym podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Oczywiście jestem na tak, osoba z bardzo dużym doświadczeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Przykro mi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi