Dover Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick: MichuImię: MichałWiek: 15Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenia niestety brak, jednakże zawsze trzeba spróbować. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin dziennie, staram się wchodzić na forum co 15-20 minut.Coś o sobie: Jestem Michał, mam 15 lat i pochodzę z powiatowego miasta na południu Wielkopolski jakim jest Ostrów Wlkp. Od września mam zamiar chodzić do technikum na profilu Technik Informatyk. W wolnym czasie jak większość z areniaków gram na komputerze, słucham muzyki oraz wychodzę gdzieś ze znajomymi. Moim hobby jest informatyka oraz gry komputerowe.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Na razie nic specjalnego nie zrobiłem. Posiadałem admina jb od listopada ubiegłego roku, admin 3maps przez 2 miesiące oraz również 2 miesiące global admina. Miałem również możliwość na bycie adminem rt #1 i rt #3.Kontakt: Forum, Steam (https://steamcommunity.com/id/Michu1308/) Discord (Michu#8167) , raczej rzadko ale też TeamSpeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mikrus vs PiKe w tym przypadku raczej, Ty mam nadzieje dostaniesz szansę jako Major JB. Spisz sie dobrze miszku. ;> Na tak, chociaż i tak nie zostanie przyjęty najprawdopodobniej. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tutaj też znasz moje zdanie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na tak, dasz sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Moim zdaniem jest już lepszy kandydat, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 @ Mikrus vs @ PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mihu +pomocny +wiek +ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Michu +pomocny +Wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 No a jak?! +aktywność +pomocny +ambitny +friendly +ogar +wiek I co tu wiecej dodać @ Michumam nadzieję że zdasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Niech będzie ale przydałbyś się bardziej na Jb jako m@ bo nie ma nikogo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Znasz moje zdanie (tak) Ale wiesz jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 nie będziesz lepszym m@ jb niż modem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi