leon Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) NICK:LEON Nick oskarżonego: 64x64 ROBERT Opis sytuacji: Dostalem bana za rysowanie markerem tzw "rakiet" Serwer: HNS #2 Dowody: 14:13:00 10.07 Demko Mapka: seek_house_as. Edytowane 10 Lipca 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie tylko na tej mapie, upominałem cię 6 razy żebyś nie rysował penisów i nie pisał przekleństw to ty nic z tego nie robiłeś. Dostałeś bana tylko na 30 MIN. Wiec według mnie to sprawiedliwa kara. A i twój ban już wygasł możesz już wbić na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 6 minut temu, 64x64_ROBERT napisał: Nie tylko na tej mapie, upominałem cię 6 razy żebyś nie rysował penisów i nie pisał przekleństw to ty nic z tego nie robiłeś. Dostałeś bana tylko na 30 MIN. Wiec według mnie to sprawiedliwa kara. dobrze ale ja nie pisałęm wulgaryzmów a zostałęm za to zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 35 minut temu, 64x64_ROBERT napisał: Nie tylko na tej mapie, upominałem cię 6 razy żebyś nie rysował penisów i nie pisał przekleństw to ty nic z tego nie robiłeś. Dostałeś bana tylko na 30 MIN. Wiec według mnie to sprawiedliwa kara. A i twój ban już wygasł możesz już wbić na serwer. A i nie używałem wulgaryzmów napisałem tylko "xk"i dostałęm bana dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) dostałeś bana za "Rysowanie markerem niedozwolonych rzeczy" a nie za przeklinanie. rysowałeś przyrodzenia, mimo ostrzeżeń admina ---> dostałeś bana Edytowane 10 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nawet gdyby ban był niesłuszny to: §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Rozwiązane. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi