Shary Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nick: Shary Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jutro wracam do domu to będę na ts a potrafię siedzieć po kilka godzin Doświadczenie w adminowaniu: To będzie mój pierwszy raz jako admina na ts Mikrofon:(Tak/Nie) tak Steam: https://steamcommunity.com/id/cycek1/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) TAk Edytowane 8 Lipca 2019 przez fili 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jeśli cię nie ma to po co piszesz podanie +twoje zachowanie i słowa takie jakie jak " jedz gówno parapecie" lub coś w tym stylu daje wiele do myślenia xd NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 1 minutę temu, Multi napisał: Jeśli cię nie ma to po co piszesz podanie +twoje zachowanie i słowa takie jakie jak " jedz gówno parapecie" lub coś w tym stylu daje wiele do myślenia xd NIE SIO. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 3 minuty temu, Multi napisał: Jeśli cię nie ma to po co piszesz podanie +twoje zachowanie i słowa takie jakie jak " jedz gówno parapecie" lub coś w tym stylu daje wiele do myślenia xd NIE Mam tylko jedno pytanie czy masz dowody na takie lub podobne wyzwiska ze strony @ Shary bo na serwerach jest wyjątkowo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jestem na Nie kolejny który ma 300iq masz nieobecność a piszesz podanie więc nie rozumiem a po 2 za dużo to ty na ts nie przesiadujesz tylko jesteś tak przelotnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 NA SERWERACH JEST MIŁY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiesz po moim bardzo ładnym wypowiedzeniu się w podaniu jego na rt3 napisał do mnie wiadomość i wyzywał mnie dalej niexd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) @Lambuśi @Multi Wielkie NIE! Edytowane 9 Lipca 2019 przez ENAPOKAZツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi