Nitrek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄ Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina? Ostatnimi czasy nie ma zbyt często admina na serwerze i powstaje haos,gracze naduużywają mikrofonu,wchodzą na txt,łamią regulamin. Chciałbym pomóc adminom tego zastrzec. Jestem pomocny i mam dobry kontakt z graczami. Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem na bardzo wymagającym serwerze JB,byłem też kiedyś na HNS. W których godzinach gram najczęściej na serwerze: Na tą chwile są wakacje,jestem dostępny cały dzień . Jak długo gram w CS:GO? Obecnie na tym koncie mam 3000 godzin. Link do GT: Stary: https://www.gametracker.com/player/[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽/185.30.124.110:30040/ Obecny: https://www.gametracker.com/player/「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802677316/ Mikrofon: Tak. Kontakt: Steam Czy przeczytałeś regulamin Admina? Tak. Aktywność poprawię grając codziennie na serwerze o ile będe mógł. Proszę o szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 na tak tylko aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak, na JB sobie radzi. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Multi admina ci się zachciało Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Jeden pożądny i ogarnięty admin będzie bez urazy dla innych +sm +ogarnięty + OGARNIE TE DZIECI 10 LETNIE JESTEM NA TAK! Edytowane 7 Lipca 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 +ogarnia Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 oczywista oczywistosc na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Miły i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Na nie Bo musiałem kliknąć żeby sprawdzić co to *temat* Edytowane 7 Lipca 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4RCH13 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Dobrze sprawujesz się na jb wiec na hns tez ci tak będzie szlo Wielkie T A K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 -wiek +/- aktywność + masz admina + doświadczenie +/- SM TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 wiek i aktywnosc srednio dla mnie srednio ale reszta w porzadku na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Już Ci dodałem admina. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 8 Lipca 2019 przez Dank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi