Mikru Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: Mikrus Imię: Michał Wiek: W grudniu będzie 15. Doświadczenie w moderowaniu: Niestety żadne ale człowiek musi się czegoś nauczyć. Jeżeli bym dostał Początkującego Moderatora to zawsze będę mógł się do moderatorów zwrócić z prośbą o pomoc. Coś o sobie: Nazywam się Michał, 31 grudnia skończę 15 lat oraz mieszkam na południu Polski w mieście Chorzów położonym na Śląsku. Właśnie skończyłem szkołę podstawową o profilu Lekkoatletycznym, po wakacjach wybieram się do Technikum Mechaniczno-Informatycznego, ponieważ klub został zamknięty i nie mam jak kontynuować swojej drogi w sporcie. W wolnym czasie uwielbiam wychodzić gdzieś ze znajomymi, grać w piłkę nożną (niestety teraz nie mam jak przez kontuzję ) czy też grać na komputerze słuchając muzyki. Jestem osobą spokojną, tolerancyjną, oraz pomocną. Uważam, że jak na swój wiek jestem osobą dojrzałą. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Na Arenę trafiłem ponad rok temu (3.05.2018r.) za sprawą moda Jailbreak, który bardzo mi się spodobał, więc gdy go bardziej poznałem to we Wrześniu napisałem podanie o admina. Yamakashi dał mi szansę za co mu bardzo dziękuje. Jako iż nigdy nie miałem pełniłem żadnej rangi na jakiejkolwiek sieci, strasznie skupiłem się na swoim zadaniu, by pokazać się z jak najlepszej strony. Do czasu aż nie zrezygnowałem czyli 31 stycznia sprawowałem się bardzo dobrze i nie było na mnie żadnych skarg. Po około 2 tygodniach napisałem podanie ponownie i do końca marca pomagałem utrzymać porządek na serwerze. Gdy w kwietniu powstała nowa ranga jaką jest "Global Admin" postanowiłem, że spróbuję się w nowej roli. Po otrzymaniu Global Admina pomagałem utrzymywać porządek do początku czerwca, gdy musiałem zrezygnować z powodu kontuzji ręki. ;/ Obecnie posiadam admina na serwerze @ raveN'a czyli Retakes #1.Wiem, że to niewiele, bo tylko pomoc w utrzymaniu porządku na serwerach więc strasznie chciałbym pomóc równiez i na forum. Kontakt: Discord, Forum, TS3, Facebook oraz Steam. Pozdrawiam Cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Spośród wszystkich to jest dla mnie idealny kandydat. Trochę go musiałem przekonywać, aby złożył to podanie, bo z powodu jego złej samooceny twierdził, że nawet @ Joski byłby lepszym kandydatem. Jest osobą strasznie pomocną, kiedykolwiek i o cokolwiek go nie zapytam to postara się pomóc, ostatnim razem nawet oglądał ze mną demka z RT #1. Ogarnięty jak mało kto, niby ma te 14 lat, a zachowuje się i ogarnia wszystko jak na osobę mocno starszą, jest bardzo dojrzały, zresztą troszkę osób już go zna z tej strony. Staż na arenie ma duży, bo ponad rok, co jest dla mnie ogromnym plusem. Moim zdaniem Moderatorem powinna zostawać osoba znana całej sieci, jak i bardzo aktywna przede wszystkim, a jest on strasznie aktywny, jak i jest osobą strasznie lubianą na naszej sieci. Krótko mówiąc posiada on wszystkie cechy, jakie porządny Moderator powinien posiadać, jakbym miał wybierać, bo znam wszystkich 3 kandydatów na obecną chwilę wybrałbym tego Pana. Podsumowując, bo z doświadczenia wiem, że właścicielom zazwyczaj nie chce się czytać: +Dojrzały +Ogarnięty +Pomocny +Aktywny +Towarzyski +Lubiany przez większość sieci. +Jego staż na arenie. +Nie wiem o czym jeszcze nie wspomniałem, w każdym razie polecam jak najbardziej tego kandydata. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @ raveN faworyzacja hardo tak czy inaczej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Lepszego kandydata nie można było znaleźć +pomocny +przyjacielski +aktywny Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ogromne tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Wybacz , może wkrótce będzie nowy pobór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi