PAPIESZZAWIADAKA Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nick: Yanke$ Arenaskilla.pl Wiek: 15 lat Dlaczego mam otrzymać rangę admina?: Chciałbym wspomóc Właścicieli i innych graczy i również być adminem bo niektórzy łamią regulamin serwera.Jestem dość spokojny i ogarnięty. Doświadczenie w Adminowaniu: Byłem 4 miesiące temu Adminem na serwerowni 1v1. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2015 roku. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od godziny 9 do 21 praktycznie a jak mnie nie ma to od 13 do 18 bym był. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/[MICZU] Yanke%24 Arenaskilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198973477127/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 chciałbym te 7/10 zobaczyć aczkolwiek i tak jestem jak juz za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wydaje mi się że kłamiesz z sm Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jestem na NIE GT pokazuje że dopiero od 4 dni ;/ Z SM też zdaje mi się że kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIESZZAWIADAKA Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Okaże się na próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Zmieniam zdanie na nie. Edytowane 5 Lipca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Godzinę temu, PAPIESZZAWIADAKA napisał: Znajomość SM: 7/10 Godzinę temu, PAPIESZZAWIADAKA napisał: serwerowni No nie wydaje mi się, że te 7/10 to według naszej skali. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIESZZAWIADAKA Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 raven jesli powiesz jakie sa jeszcze ktorych nie znam to beddzie 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 "7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie" - Coś sądzę, że chodzi ci tylko o same komendy z sm_mod, czyli nie patrzysz na skalę naszej sieci Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukusaburu Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Na nie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Na Nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 sm 7/10 xDDDDDD Na NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Niby by się ktoś przydał ale na razie na nie 🤷♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jestem na nie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jestem na Wielkie nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigothic Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 5.07.2019 o 17:15, PAPIESZZAWIADAKA napisał: Znajomość SM: 7/10 Cos nie chce mi sie wierzyc w tego sm Na nie Edytowane 7 Lipca 2019 przez matigothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi