hubik Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 -Nick: hubik -Wiek: 17 lat -Chciałbym otrzymać admina ponieważ chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, ponieważ często jak jestem aktywny to jest ktoś kto afczy, bądź trolluje swoich kolegów. Również ostatnio miałem sytuację gdzie była osoba, latająca na spinbocie lecz niestety nie było żadnego aktywnego admina i ludzie po prostu z serwera wyszli -Adminowałem na 1 serwerowni lecz nie będę podawał jej nazwy z wiadomych względów -Gram w CS:GO gram obecnie 4/5 lat -Jest to różnie lecz zazwyczaj są to godziny wieczorne ale z racji tego że są wakacje pojawiam się czasem również około 13/14 -https://www.gametracker.com/player/hubik/185.40.196.238:30049/ -https://www.gametracker.com/player/hubik %23WiatrakXenSxa/185.40.196.238:30049/ https://www.gametracker.com/player/hubik cs.money/185.40.196.238:30049/ Są to tylko 3 moje nicki na których grałem najczęściej, jest jeszcze kilka innych ale tam jest zagrane może po godzinę albo trochę mniej -Znajomość komend określam na 3 -Posiadam sprawny mikrofon -Zapoznałem się z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak: -wiek -doświaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 godziny temu, hubik napisał: Znajomość komend określam na 3 Komendy 3/10? Nein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Na tak!! +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witamy 10 Admina, obyś mnie nie zawiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi