wiesiu_HACKER Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Propozycja to: Zrobienie questów dziennych. Treść: Dobrym pomysłem było by dodanie questów na serwer typu "Zabij 10 osób w jednym meczu/rundzie" "Przebiegnij 1 km". Natomiast nagrodami mogły by być kredyty ew jakiś granat na rundę lub cały mecz.Wyzwania te były by dostępne gdzieś na ekranie np.tak jak ruletka lub pod jakaś komendą. Moim zdaniem urozmaiciło by to rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Hmmmmm to jest dobry pomysł ale za zabicie 10 osób w jednej rudznie/meczu to kredyty max 250 więcej nie. ale granaty za zadania to tak średnio już lepiej robic tez trudne zadania gdy za zrobienie ich dostaje się vipa na 1-2 tyg. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 no i było by tak, jest 10 osób na serwerze, więc jak szukający ma zabić 10 osób skoro jest tylko 10 osób na serwerze?!?! ma przejść do ct? głupi pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 19 minut temu, EDR napisał: no i było by tak, jest 10 osób na serwerze, więc jak szukający ma zabić 10 osób skoro jest tylko 10 osób na serwerze?!?! ma przejść do ct? głupi pomysł Podał tylko przykład XD Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jasne że tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Szczerze to nie wiem czy jest na to gotowy plugin, nie chce mi się szukać (ale wątpię), a Opiekun tego serwera nie potrafi ich pisać, więc jest mała szansa na to, że zostanie to przyjęte, no jedynie, że Bonio ( ), bądź Yama kiedyś to napisze. ;v Na nie, bo jak dla mnie troszkę zbędne to, no jedynie, że to wyzwania byłyby jakieś super trudne do zrobienia. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 NA TAK, serwer zaczyna się powoli nudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Skoro sie zaczyna nudzić napiszcie propozycje lub opiekun wymyśli event miesięczny tak jak jest na jb tak jak raven napisał opiekun nie umie i nie ma na to pluginu. Jestem Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi