twojstary Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 siemka, chcialem sie pochwalic moim pierwszym filmikiem w zyciu prosze o wytykanie bledow dzieki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nawet w porządku jak na pierwszy, tylko weź nie zmieniaj tej ręki co chwilę (cl_righthand 1/0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 13 minut temu, raveN napisał: Nawet w porządku jak na pierwszy, tylko weź nie zmieniaj tej ręki co chwilę (cl_righthand 1/0). Nie znasz się to jest fajne. Filmik fajen ale mogłeś mój głos wyciąć 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Podoba mnie sie. Ale dlaczego kurła ja tam jestem (Bedem sławnam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Niezły filmik jak na pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Spoko odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilmarcin Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi