wiesiu_HACKER Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nick: 64x64///ROBERT\\\ Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlatego że jestem aktywny na serwerze gdy nie ma innych adminów (głównie godziny poranne). Mam kilka pomysłów jak urozmaicić rozgrywkę. Jestem osobą rozmowną, pomocną oraz lubię pomagać graczą. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem serwery w różnych grach więc znam się na tym. Jak długo gram w CS:GO?: Na głównym koncie ok. 1500h natomiast na tym co używam aktualnie chyba 300h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od godziny 7 rano do mniej/więcej 21 Link GT: GameTracker nie chce mnie pokazać, lecz gracze mogą potwierdzić że gram dość dużo. Znajomość SM: 4/10 ogólnie wszystko jest pod komendą sm_help Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198804836035 Mikrofon: Tak. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nie wiem czy grasz aktywnie dlatego jestem na tak Jakby się okazało że twoja aktywnosc jest słaba to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Link GT Ci ogarnę jak wejdziesz na serwer bo też go nie mogę znaleść +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 widze cie na hns. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 wszedlem na chwile na serwa bo jakies zgloszenie bylo i wydawales sie w miare ogarniety tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Potwierdzam, że jest aktywny Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Sie wie że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jestem na TAK! +sm z (minecraft'a) +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na tak +Aktywność widzę cię często na serwerze +Mutacja +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 12 godzin temu, easyy napisał: Jestem na TAK. dałeś już drugi raz pod tym podaniem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi