Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nick: DajwenWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać Administratora?: Ponieważ pomagam nowym graczom na serwerze. Jeżeli jakaś osoba czegoś nie wie lub nie rozumie, to ja mu objaśniam w jaki sposób ma to zrobić, także ostrzegam go jeśli jakiś gracz go podpuszcza, aby wpisał w konsolę (demos itd). Nie mam problemu z ortografią. Przed wysłaniem (napisaniem na jakiegokolwiek tekstu, czytam go oraz poprawiam błędy językowe, jeżeli jakieś by zaistniały. Mam wiele pochwał od graczy na profilu CS:GO (około 50) oraz steam (+rep, itd.). W historii mojego konta Steam na profilu usunąłem jedynie 1 komentarz, gdyż jego treść zawierała nieprawdę. Nigdy nie pełniłem roli administratora Serwera ale szybko przyswajam nowe informację, zasady oraz wiedzę.Doświadczenie w Adminowaniu: Mam niewielkie doświadczenie, a praktycznie żadne. Lecz szybko przyswajam nowe informacje, wiadomości, komendy, zasady itd.Jak długo gram w CS:GO?: W CounterStrike:GlobalOfensive gram od ok. 3lat. A mianowicie od 2017r. (W CS:GO mam przegranych 1150 h)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram od wakacji poprzedniego roku.(miałem małą przerwe od grania, w tym czasie poświęcałem się nauce). Lecz teraz są wakacje, więc gram od 8-16+(h). Dokładnie tak samo, jak w poprzednie wakacje.Link GT: https://www.gametracker.com/player/Dajwen/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 (Szubko mogę się tego nauczyć)Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dajwen/ Mikrofon: (Tak)Czy przeczytałeś regulamin Admina?: (Oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jeśli chodzi o podanie to ładnie rozpisane, wszystko git Tylko wstaw poprawy link GT, bo ten nie działa Na razie NIE, jeśli wstawiasz i go zobaczę to będzie szansa na zmienienie zdania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Bez GT na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 nie wstaw gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Popraw link gt Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na nie gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Mało Cię widzę na serwerze 20-30 minut dziennie to mało. Jakoś nie widziałem żebyś pomagał innym graczom Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Dajwen napisał: Nick: DajwenWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać Administratora?: Ponieważ pomagam nowym graczom na serwerze. Jeżeli jakaś osoba czegoś nie wie lub nie rozumie, to ja mu objaśniam w jaki sposób ma to zrobić, także ostrzegam go jeśli jakiś gracz go podpuszcza, aby wpisał w konsolę (demos itd). Nie mam problemu z ortografią. Przed wysłaniem (napisaniem na jakiegokolwiek tekstu, czytam go oraz poprawiam błędy językowe, jeżeli jakieś by zaistniały. Mam wiele pochwał od graczy na profilu CS:GO (około 50) oraz steam (+rep, itd.). W historii mojego konta Steam na profilu usunąłem jedynie 1 komentarz, gdyż jego treść zawierała nieprawdę. Nigdy nie pełniłem roli administratora Serwera ale szybko przyswajam nowe informację, zasady oraz wiedzę.Doświadczenie w Adminowaniu: Mam niewielkie doświadczenie, a praktycznie żadne. Lecz szybko przyswajam nowe informacje, wiadomości, komendy, zasady itd.Jak długo gram w CS:GO?: W CounterStrike:GlobalOfensive gram od ok. 3lat. A mianowicie od 2017r. (W CS:GO mam przegranych 1150 h)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram od wakacji poprzedniego roku.(miałem małą przerwe od grania, w tym czasie poświęcałem się nauce). Lecz teraz są wakacje, więc gram od 8-16+(h). Dokładnie tak samo, jak w poprzednie wakacje.Link https://www.gametracker.com/player/Dajwen/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: 3/10 (Szubko mogę się tego nauczyć)Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dajwen/ Mikrofon: (Tak)Czy przeczytałeś regulamin Admina?: (Oczywiście) Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Dajwen Poprawa linku GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Link GT został poprawiony. Powinien poprawe przenosić do profilu GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 -wiek -sm Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ostatnie słowo ma opiekun servera lub właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Na razie na nie (aktywność + mała rozpoznawalność) Edytowane 21 Czerwca 2019 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Niestety, ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oros Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Aktywność przez ostatnie 30dni mówi za siebie. NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 NIE!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajwen Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 30dni temu, była jeszcze szkoła. Nie było wystawionych, ocen. Nie żałuję, że miałem przerwe. Gram aktywnie od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Za dużo gadasz, nie umiesz wstawić linku GT(od razu w podaniu) wykłócasz się o swoją rację i w dodatku zamiast szybko piszesz szubko... NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi