Matysiak Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick: ♛Yasuo♛ Wiek: 15 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam takie cztery powody dla których uważam, że mógłbym otrzymać admina Gram bardzo aktywnie, często niektórzy gracze mówią do mnie "Yasuo, co ty życia nie masz że co wejdę to ty na serwerze xD"(Grając ponad miesiąc na serwerze, wbiłem top 50 aktywności ) Jestem nazwany serwerowym konfidentem, więc po co pisać skargi jak mógłbym sam wymierzać sprawiedliwość :p. Umiem pomóc innym osobom, jak i chciałbym się znowu sprawdzić w roli admina. Od ponad miesiąca aktywnie udzielam się w propozycjach serwera, na forum jak i na samym serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem administratora na 3 serwerach w cs'ie 1.6 Jak długo gram w CS:GO?: od 2k15. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie, ale aktywny jestem :p. Link GT: Link numer jeden :3. Link numer dwa :3. Link numer trzy :3. Link numer cztery :3. Znajomość SM: No tak 3/10. Wiadomo SM'a będę się ciągle uczyć :p. Link do profilu Steam: Kliknij :3. Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jaka aktywność Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 :oooo takkkk!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Chłopie Ciebie do krzesła przywiazali czy jak? Tak! @ SK4N3Rbierz póki gorące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nolife jebani*tki Pewnie ze na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Okres próbny ;] Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Na tak Aktywność mnie rozwala XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Za mała aktywność Tak, nie zwal tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 No Jo, że TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) +wiek +/-sm -aktywność +miły i pomocny Tak Edytowane 21 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Aktywność mega, ale strasznie nadużywasz mikrofonu. @ SK4N3Rdawaj go na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 no nie wiem -wyzywasz (czasem) Ale na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 tak tylko bądź grzeczny bo Cie trochę znam :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 biorę tego ogiera 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi