RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Nick: RUMUN Andrzej Nick oskarżonego: caly serwer o 19:25 Opis sytuacji: niepotrzebne przedluzanie rundy poprzez zyczenie: spiewanie, dzieciaczki mysla ze to jest smieszne czy co i przysedlem na serwer kiedy minuty ile zostalo mapy bylo 15:00~ runda tego zyczenia trwala do 8 lub 7 pozostalych minut mapy. ogolnie to mnie to denerwuje ze ja wbijam na serwer i musze czekac pol mapy zanim moge grac no halo wiem ze to nie lamie regulaminu ale przez wiekszosc tego czasu sie decydowali co spiewac a czas na wybranie zyczenia to 1 minuta. Anonim byl tam prowadzacym i on mial spiewac...... Serwer: JB Dowody: demo jb_summer_xmas_v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) To było moje życzenie, a uważam że życzenie było kreatywne. Według ciebie lepiej jest dać FFA I LRKI FOR FUN. Prosze cię. I tylko tobie to nie pasowało. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) takie przedluzanie zasyfia serwer ludzie przychodza grac a musza czekac 7-8 minut 5 minut zajelo zebys wybral co ma zaspiewac a czas na wybranie zyczenia to 1 minuta to jest zlamanie regulaminu na dodatek z 5 osob gadalo w tym samym czasie (naduzywanie mikrofonu bez mutacji) musialem voice_enable 0 bo nie wytrzymal bym. koniec kropka. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez KOTEK przypomniala mi sie jeszcze rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Niestety Anonim przedłużał, szukając tekstu piosenki oraz podkładu. Skarga słuszna w sumie, jednakże można na to przymknąć oko z powodu, że było to bezcelowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Mi również nie pasowało. Przez te 15 minut mapy zdążyłabym poprowadzić z 4 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Racja długo mi to zajęło, bo musiałem pujść po telefon i jeszcze nie mogli sie zdecydować co mam zaśpiewać. Zgadzam sie mogłem zrobić to szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 problem nie jest w tym ze chciales wykonac zyczenie tylko w tym ze on je za dlugo wybieral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) jeśli zgodzicie się na śpiewanie- macie to zrobić maksymalnie w ciągu dwóch minut. nie przedłużajcie niepotrzebnie rundy, kiedy reszta czeka. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi