KononTapowicz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Propozycja to: Dodanie nowego serwer na naszą sieć BUNNY HOP CSGO Treść: Tryb Bunny hop w csgo polega na mozliwosci ciagłego skakania osiagajac coraz to wieksza predkosc na mapach do tego przeznaczonych. (tlumaczylem najlepiej jak potrafie XD) Co bylo by na serwerze? AutoBunnyHop Modele/skiny/kredyty/ruletka Rozne tryby skakania typu : np. Low Gravity Darmowa mozliwosc wybrania kosy oraz rekawic Mamy dwa serwery deathrun i serwer surf,dlaczego wiec brak nam bunny hopa,skoro to super tryb i napewno by sie przyjal Za wszystkie bledy estetyczne przepraszam,nie korzystalem jeszcze z nowej wersji forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Prosty tryb do zrobienia, można uwinąć się w jeden dzień. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na TAK , cze Hold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak, serwery bhop zazwyczaj mają bardzo dużo osób. Jednak wolałbym course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na TAK, osobiście bardzo chętnie bym zagrał na takim serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na tak ale sczerze wolałbym course ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Coś tam bym pograł, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Łatwy tryb i ogólnie Można przemyśleć Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na TAK Poskakłby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 O surf tier też mówili, że to super tryb i sie przyjmie a co jest teraz? Pusty stoi dniami i nocami. Ale i tak jestem na Tak poskakał bym sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na Tak, chętnie bym poskakał na takim serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak, jacyś ludzie na serwerze by grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nigdy nie widzialem, aby duzo osob gralo na takim modzie. Osobiscie lubie tego moda wiec jestem jak najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak i proponuje dodać by jakis ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na duże TAK, od razu bym poleciał do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi