INVI Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Pisze ten wątek, aby nowi użytkownicy coś o mnie wiedzieli (Wiem, że to pewnie nikogo nie obchodzi) A więc tak mam na imię Kamil i w sierpniu skończę 15 lat. Mieszkam w województwie lubelskim, a dokładnie w Lublinie. Moim zainteresowaniem jest gastronomia i cukiernictwo. Ulubionym sportem jest siatkówka . W wolnym czasie gram na serwerach areny albo jeżdżę rowerem. Myślę, że to tyle, ale jak chcecie coś wiedzieć więcej o mnie to piszcie w odpowiedziach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 4 minuty temu, invi napisał: (Wiem, że to pewnie nikogo nie obchodzi) +1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 haj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Miło poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 O ja też z lubelskiego, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 W kinie w Lublinie kochaj mnie 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MojweN Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Witaj na ArenaSkilla.PL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi