kajoj♛ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nick:kajoj ♛ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Aktywność administracji spadła no a ktoś musi pilnować porządku Doświadczenie w adminowaniu: Na #1 miałem jakoś łącznie z 8 miesiecu no ale aktywności tam nie było bo serwer stoi pusty a samemu to tak słabo się gra no i bot dał degrada wczoraj Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 2,5 roku będzie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie zależy jak kończę pracę ale tak mniej więcej po 16 Link GT: https://www.gametracker.com/player/kajoj ♛/185.40.196.238:30025/ https://www.gametracker.com/player/kajoj♛/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kajkoj/ Mikrofon: Posiadam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 +wiek +Doświadczenie +SM +Aktywność Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @xBonioi co? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jestem na Tak + wiek. + doświadczenie. + BIŁ MNIE JAK BOTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 +byłeś już adminem i nie było problemów z Tobą Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na TAK Miał adm na 1vs1 #1 i sprawował sie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2019 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Yessss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Na Tak :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 jestem na tak c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi