FaaaarT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nick: FURYTEAM hellcase.com Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów na serwerze i chciałbym być adminem, ponieważ wcześniej tu byłem adminem. Doświadczenie w adminowaniu: Ostatni raz byłem adminem na tym serwerze jakieś rok temu na starym koncie. Bardzo się dobrze sprawowałem i u każdego miałem szacunek. Jak długo gram w CS:GO?: około 3-4 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach popołudniowych, ale teraz wakacje to będę częściej. Link GT: https://www.gametracker.com/player/FURYTEAM hellcase.com/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198029898136/ Mikrofon: tak Czy przeczytałeś regulamin?: tak, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 no nw ale szansę bym dał. Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 57 minut temu, FURYTEAM napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów na serwerze i chciałbym być adminem, ponieważ wcześniej tu byłem adminem. przekonało mnie to xdd a tak serio to przeciez on gra od 4 dni ludzie co wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Też na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) A to pardon. Tak. Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Mikrus xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaaaarT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 6 minut temu, Mikrus napisał: grasz od 28.05 i miales kiedys admina? Nein Miałem na starym koncie mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ledwo kilka dni grasz na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na razie jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Yess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Godzinę temu, FURYTEAM napisał: Miałem na starym koncie mordo Na tak ale czemu nie grasz już na starym tylko na nowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaaaarT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Godzinę temu, rajek1910 napisał: Na tak ale czemu nie grasz już na starym tylko na nowym ? ponieważ stare konto straciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jestem na NIE NEXT TIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 @edit Nie masz nawet 1 min w tym tyg. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Na nie 0 aktywność w tym tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi