7days Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: @Siedem dni Nick oskarżonego: @ Kamilos456 Opis sytuacji: Gość zachowuję się jak totalny debil, arogancki, chamski etc. Nie powinien tutaj pełnić jakiejkolwiek funkcji użytkownik+ Serwer: forum Dowody: logi CB godziny 22-23:30 Np. Czekaj, odpisze twoje matuli na smsa bo ustawić się chce Osoby potwierdzające: @Koncu @Matysiak @ Michu @ Mikrus @ SchMidT. @ Multi Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Kolego, nie rozumiem czego piszesz skargę jeśli administracja cały czas nad tym czuwała. Obie strony się zachowywały dennie ale pisać skargę to napisz od razu na obydwie osoby. Jak dla mnie nie fajne zachowanie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Nie chciało mi się skargi pisać, bo za dużo pisania, ale jak napisałeś to spoko. Przyszedł niech skończy jak ostatnio, czyli dengu, król życia, któremu siano z butów wystaje. Potwierdzam. @ Dank dengu @xBonio @Avgariat block na CB ❤ Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Tak było, potwierdzam Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Kamilos456 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Obie strony przesadziły według mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Potwierdzam. + tam jakies 92929292 razy wyzywanie od robali, bo chlop tatusiowi autko za 500k ukradl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 5 minut temu, Matysiak napisał: Obie strony Ale na kogo? Na końca który został zprowokowany + raczej napewno nie będzie tu miał jakiejkolwiek rangi bo ma vaca? Drogi kolezko nie widziałem powodu by jechać na niego a jak widzę takie coś to wiem że trzeba to ukrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 3 minuty temu, Siedem dni napisał: Ale na kogo? Na końca który został zprowokowany + raczej napewno nie będzie tu miał jakiejkolwiek rangi bo ma vaca? Drogi kolezko nie widziałem powodu by jechać na niego a jak widzę takie coś to wiem że trzeba to ukrocic Przepraszam bardzo. Ale przypominam kto konwersację zaczął "Co za pet mnie oznaczył". Razem zasłużyli na karę, choć uważam że Kamilos większą to Koncu też powinien tu oberwać. Ale to tylko moja subiektywna opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 6 minut temu, Mikrus napisał: Potwierdzam. + tam jakies 92929292 razy wyzywanie od robali, bo chlop tatusiowi autko za 500k ukradl. Dostałem na 20 urdzoinki, Elo 6 minut temu, Siedem dni napisał: Ale na kogo? Na końca który został zprowokowany + raczej napewno nie będzie tu miał jakiejkolwiek rangi bo ma vaca? Drogi kolezko nie widziałem powodu by jechać na niego a jak widzę takie coś to wiem że trzeba to ukrocic Sprowokowałem do wyzywania od „debili i pecikow” tym, ze napisałem ze kolegów sprzedał? Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 1 minutę temu, Matysiak napisał: Przepraszam Przypominam Ci że wisi skarga która napisałeś, a tam mówiłeś o wiele gorsze rzeczy więc nie jestem pewien czy powinieneś się tutaj wypowiadać hipokryto Zostawiam rangom wyższym Stóp comment plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Siedem dni napisał: Przypominam Ci że wisi skarga która napisałeś, a tam mówiłeś o wiele gorsze rzeczy więc nie jestem pewien czy powinieneś się tutaj wypowiadać hipokryto Zostawiam rangom wyższym Stóp comment plz Dobrze, zachowałem się jak się zachowałem. Dlatego teraz zachowuję się inaczej. Nie znasz całej sytuacji, ponieważ znam Karola również z innego serwera. Ale nie odwracaj kota ogonem. Chce się poprawić dlatego ja tu nikomu nie ubliżałem ani nic. Przypominam że to jest pierwsza skarga na mnie, i ja przynajmniej próbuję się poprawić z powodu tego że zwaliłem po całości. Także zostańmy w temacie tutaj dwóch kolegów, dobrze? Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Potwierdzam sytuacje, lecz wedlug mojej opinii Koncu odpowiedzial na zaczepke Kamilosa pod jego nieobecnoscia i z tego rozpetala sie ta afera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 2 minuty temu, SchMidT napisał: Potwierdzam sytuacje, lecz wedlug mojej opinii Koncu odpowiedzial na zaczepke Kamilosa pod jego nieobecnoscia i z tego rozpetala sie ta afera Zapomniałeś dodać, ze to on pierwszy nawał mnie „pecikiem i debilem” No ale cóż, CB bana dostanę tylko ja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Teraz, Kamilos456 napisał: Zapomniałeś dodać, ze to on pierwszy nawał mnie „pecikiem i debilem” No ale cóż, CB bana dostanę tylko ja ^^ cytuje twoja nieobecnosc "Skutki? rozj*bał się na @logo713x13.pngKoncuna kolegów za kilka fajek " jezeli uwazasz ze sie sprzedal to coz twoja opinia lecz nie powinienes rozszerzac swojej opinii i szczegolnie jeszcze w takim temacie jak nieobecnosc. Chciales byc smieszny no coz trudno nie wyszlo. Koncu lubi zaczepki i na takowa odpowiedzial. Fakt faktem stricte wyzwal Ciebie typowo, lecz szukajac dalej ty tez w jakims sensie nazwales go "sprzedawczykiem" w twoim stwierdzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 8 minut temu, SchMidT napisał: cytuje twoja nieobecnosc "Skutki? rozj*bał się na @logo713x13.pngKoncuna kolegów za kilka fajek " jezeli uwazasz ze sie sprzedal to coz twoja opinia lecz nie powinienes rozszerzac swojej opinii i szczegolnie jeszcze w takim temacie jak nieobecnosc. Chciales byc smieszny no coz trudno nie wyszlo. Koncu lubi zaczepki i na takowa odpowiedzial. Fakt faktem stricte wyzwal Ciebie typowo, lecz szukajac dalej ty tez w jakims sensie nazwales go "sprzedawczykiem" w twoim stwierdzeniu „Sprzedawczyk” a „rozj*bał się” to chyba diwę różne rzeczy oO ale co ja tam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 No nie wiem czy wiesz ale oba te slowa znacza dokladnie to samo w dzisiejszym slangu mimo ze "rozj*bal sie" ma tez wiele innych znaczen ale zwiazanych z wypadkiem/motoryzacja ale tutaj uzyles go w znaczeniu "sprzedawczyk" tak to ladnie ujme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 3 minuty temu, SchMidT napisał: No nie wiem czy wiesz ale oba te slowa znacza dokladnie to samo w dzisiejszym slangu mimo ze "rozj*bal sie" ma tez wiele innych znaczen ale zwiazanych z wypadkiem/motoryzacja ale tutaj uzyles go w znaczeniu "sprzedawczyk" tak to ladnie ujme Nie prawda. Chodziło mi o to, ze się rozbił na kimś, udowodnij mi ze było inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nie znam tej sytuacji wiec sie nie wypowiem lecz ja odbieram te slowa dokladnie jak "sprzedanie sie" za cos, i nie zauwazyles jednej rzeczy rozbic sie na kims to znaczy dokladnie znowu to samo co sprzedac sie ehhhhhh z reszta nic nie wnosimy do tematu czekamy na decyzje rang wyzszych a jak chcesz cos do mojej interpretacji zapraszam pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 3 minuty temu, SchMidT napisał: Nie znam tej sytuacji wiec sie nie wypowiem lecz ja odbieram te slowa dokladnie jak "sprzedanie sie" za cos, i nie zauwazyles jednej rzeczy rozbic sie na kims to znaczy dokladnie znowu to samo co sprzedac sie ehhhhhh XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Za takie zachowanie na forum odbieram mu admina na HNS. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi