Luffino Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witam, mam kupioną pełną wersje gry a nie moge dołączyć na server, a chciałbym sobie postrzelać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejeshi Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 A jakieś szczegóły cs 1.6/cs:go co Ci wyskakuje gdy próbujesz dołączyć na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroneQu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Rejeshi napisał: A jakieś szczegóły cs 1.6/cs:go co Ci wyskakuje gdy próbujesz dołączyć na serwer? Napisane jest w CS:GO/Retake, nie wiem co chcesz jeszcze wiedzieć. A tak po za, mialem podobne problemy, zwykle wystarczal restart cs'a komputera, ale i też reinstall csa jak i spójnośc plików. Zalezy co wyskakuje. EDIT: Moze jest pełny serwer? xD Edytowane 2 Czerwca 2019 przez IroneQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Nie rozumiemy problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 W dniu 2.06.2019 o 13:47, Luffino napisał: Witam, mam kupioną pełną wersje gry a nie moge dołączyć na server, a chciałbym sobie postrzelać 😜 1.Rozpisz problem dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wydaje mi się,że już nie ma problemu kolega dostał perma był kiedyś adminem dostał vaca i wszedł na innym dsotał bana na insta i się nie odwołał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Brak zainteresowania tematem przez autora. ;v Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi