brogiospoko Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nick: Brogio Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam że na TeamSpeaku jestem bardzo dużo aktywny i w każdej chwili mógł bym pomóc użytwkownikom tego klienta,uważam również że poprawiłem swoje zachowanie i zasługuję na szanse,lecz to zależy tylko i wyłącznie od was. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem Admina na jednym TeamSpeak3 więc wydaję mi się że dam sobie rade. Mikrofon: Jak najbardziej Steam: https://steamcommunity.com/id/brodzikk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Już mówiłem, ale dodam, że jesteś co raz gorszy. Poczekaj aż @ Yamakashi Będzie pod wpływem może wtedy Ci się uda Edytowane 27 Maja 2019 przez EDR 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 19 minut temu, EDR napisał: Już mówiłem, ale dodam, że jesteś co raz gorszy. Imo wlaśnie się poprawił :V Jednak to za krótko, pokaż przez 2-3 tygodnie innym, że się poprawiłeś i wtedy próbuj a na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 ahhahahaha bo ja powiedziałem żart o Łomży to hahaha ale śmieszne jprddll nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 27 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi