Nitrek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Cześć tu ja po tym co odwaliłem ostatnio na każdym kroku ktoś mi o to wypomina i jest mi ciężko. Z tym mam nadzieję że chociaż komuś łza poleci jak odejdę Dziękuje całemu serwerowi jb za piękne chwile granie na tych piďknych serwerach oraz dziękuje całemu hnsowi mam nadzieję że jak wroce za jakis czas dostane tą 2 szanse bardzo mi zależy narazie się ulatniam Dziękuje także ubt i wszystkich innym @ Michu @ Mikrus @ SK4N3Ri wszystkim innym moglbym was wymieniać do bólu. 3majcie się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 poleciała ale ze smiechu XDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 3 minuty temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał: Z tym mam nadzieję że chociaż komuś łza poleci jak odejdę No bez przesady, to tylko gra. Do zobaczenia niedługo pewnie. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 posikalen sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Cześć, Kuba. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Siema do zobaczonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 siema Kubusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Spłakałeś się bo ci na nie pod podaniem dali XD I tak wrócisz po 2 dniach no ale elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 odwaliłeś maniane, ale to nie powód do rezygnacji; człowiek przecież uczy się na błędach. wyciągnij wnioski i pokaż że możesz być lepszy, a inni po pewnym czasie na pewno dostrzegą zmianę see you soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 cz3sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 idź już, Bo się rozpłaczę (Ze śmiechu XD) zawsze byłeś, będziesz i nigdy się to nie zmieni, będziesz "DOROSŁYM" który dostał od @ Dank adma i byłeś normalny (W miarę), a po rezygnacji zachowujesz się jak dziecko. Więc według mnie to nawet lepiej, że będzie spokój. Chociaż UBT bez tego będzie się nudzić :V Modki to samo, komu będą przypinać "Spam" pod postami które Cię nie dotyczą? nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi