Sadystka Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nick: Sadystka Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jako iż byłam na tym serwerze admina straciłam go poprzez niewchodzenie na niego. Jednakże odkąd znowu zaczęłam tam grać spotykam pełno dzieci, które nadużywają mikrofonu, klną lub łamią regulamin ct jak i serwera. Często nie ma admina na serwerze a jeżeli jest to nic nie robi chciałabym temu zapobiec. Myślę że odpowiednio się do tego nadaje (chba ;d). Doświadczenie w adminowaniu: Odpowiednie. Jak długo gram w CS:GO?: prawie 1900 h ok 2 lata z przerwami. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po szkole od 17-23 lub dłuzej. W wolne dni od 11 mogę ;d Link GT: https://www.gametracker.com/player/[2115] sadyѕтĸa✿/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/sadyѕтĸa✿/137.74.7.15:30050/ - wiem moja aktywność nie powala, lecz mogę nadrobić Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198158887302?tscn=1557746072 Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Yes of course. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 YA BOI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Polecam ogarnąć kulturke i przestać wyzywać bez sensu ludzi wokół, nawet jak na to zasługują. Zacytuję tutaj fragment z regulaminu Moderatorów, który nada się również tutaj: Cytat 2. Przede wszystkim daj przykład innym. Nikt nie chce słuchać moderatora który sam nagina regulamin. Zamieniając słowo Moderator na Admin zdanie to nadal nie traci sensu i jak najbardziej tutaj pasuje. Także polecam kontrolować emocje bardziej, a chociaż się starać. Jestem na nie obecnie, bo troszkę ostatnio narobiłaś "złych" rzeczy, jednakże jak Cię przyjmą mam nadzieję, że nikogo z nas nie zawiedziesz. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 1 minutę temu, raveN napisał: Polecam ogarnąć kulturke i przestać wyzywać bez sensu ludzi wokół, nawet jak na to zasługują. Zacytuję tutaj fragment z regulaminu Moderatorów, który nada się również tutaj: Zamieniając słowo Moderator na Admin zdanie to nadal nie traci sensu i jak najbardziej tutaj pasuje. Także polecam kontrolować emocje bardziej, a chociaż się starać. Jestem na nie obecnie, bo troszkę ostatnio narobiłaś "złych" rzeczy, jednakże jak Cię przyjmą mam nadzieję, że nikogo z nas nie zawiedziesz. Pozdrawiam. Spokojnie staram się to nadrobić ale dzięki za uwage 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nie raz widziałem Cię na serwerze i tylko wyklinasz od ,,kurew" Poza tym nie masz godzin i aktywność słaba Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 - Aktywność - i te wyzwiska Jak na razie na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 ------aktywność jest troszku huuuuu Popraw aktywność i z tego co widzę to tez kulturę. Na ten moment NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 -KULTURA Popraw to i git. narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 -aktywność to tragedia. Na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 a ja narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Raven wyjaśnił nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Zbyt toxic jesteś, sorry sadi Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 @ raveN @ Mati ◕◕ () Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jestem Na NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Stop patologii Na NIE, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 -aktywność -sm +wiek Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 A masz od Kopusia Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 15 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Toxic, słaba aktywność. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi