winny Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nick: winny Nick admina, który dał mi bana: Mati Serwer: JB mapa: jb_obama_v5 beta godzina: ok 17:00 Opis sytuacji: Podczas gry jeden z graczy podpowiedział Ctkowi że mam granata, po czym zwyzywałem go kilkoma słowami. Jakieś 5 minut później admin bez żadnego ostrzeżenia dał mi mute na 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) 17 minut temu, winny napisał: po czym zwyzywałem go kilkoma słowami. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=winny&Submit=Szukaj Dopiero co miałeś muta. To co mówiłeś: Ty jesteś zjebany? Chuj ci w dupę. Na demku jest wszystko dobrze widoczne. Dałem ci muta po krótszej chwili ponieważ sprawdzałem SB czy niedawno miałeś jakieś muty/gagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 A co ma do rzeczy ze mialem muta z kilka dni temu, ledwo co na serwer wbilem bo kilku dniach i od razu mute bez ostrzezenia, i nie dales mi na 12h tylko 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) ledwo co wbiłeś na serwa i od razu: "co Ty robisz, pedale?" "zje**ny jesteś jakiś?" "ch** Ci w dupe" nie poprawisz swojego zachowania, to takie kary będziesz otrzymywał. @ Mati ◕◕ postapił prawidłowo brak un-muta. Edytowane 3 Maja 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi